Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Khamis, 17 Januari 2013

Dah tak ajaib lagi....



Dah hampir seminggu baru masuk n3.... Jumaat lepas nea lopah pergi ke Menang glassware lepas dapat info yang Pemanggang Ajaib dah restock. Sebelum ni bila call asyik habis jer. Sebab takut kehabisan, dengan segera Nea Lopah pergi mendapatkannya. 




Tengok tu, bnyk dah stok yang sampai... tak perlulah nk berebut2. Nea lopah rasa stok dh bnyk sekarang sebab ramai yang ada pemanggang ajaib ni. ...kiranye tak berapa nk ajaib lah hehehe. Nea lopah ni kelewatan dah....maklumlah baru je nk berjinak2 dengan dunia masakan.


Baru hari ni tau yang pemanggang ajaib ni ada 2 size. Darat nye nea lopah...hehehe
Nea lopah beli yang kecik jer, sesuai dengan bajet dan family yang kecik. kuikuikui


Info tambahan, antara barang lain di bawah produk are Ikan. Psssssttt..nea lopah berkenan dengan bekas cuci tangan tu, comel jer, penuh roses. Bole masuk wishlist bulan depan, mentang2 dapat bonus.

p/s : Tunggu nea lopah masuk n3 memasak guna pemanggang ajaib ni yer... insyaallah.

21 ulasan:

Nurul Aini berkata...

Hehe..dapat juga akak beli. Saya nak ebli untuk umi saya tak lepas2 lagi..cari tak jumpa.

Anum berkata...

nak beli gak

NurSalihah Norman berkata...

Mak saya nak sgt pemanggang ajaib nie, tp tak terbeli2 lagi hahah... best gak kan shopping peralatan dapur nie, mau rambang mata tgk :D

Farah Waheda Wahid berkata...

sana sini ... suri2 rumah sibuk nak mendapatkan pemanggang ajaib ni kan? heee... ^_^

Kesuma Angsana berkata...

selamat bersilat didapur ye hehehe

intanfirdaus247 berkata...

neolopah..apa lagi goyang inul sambil masak di dapur..hehe

CeqGu berkata...

best ke guna benda ni, macam ramai ja yg pakat beli ni...kat brunei ni pun ada jual, tapi tak beli pun. baik beli kat mesia murah skit kot

nea lopah berkata...

Kawan2...saya dh ambik resepi ayam tandori kat Mat Gebu DTS, kunun nk guna pemanggang ni tapi dh seminggu beli ni masih dalam kotak.hehehe..

Farah Wahida..anak dara pun bole jer beli, bg bakal mak metua rasa masakan pemanggang ajaib. hehehe..comfirm setuju terus.

Ayu Lah berkata...

ble ntah nk merasa ayam tandoori kak nea lopah nih

nea lopah berkata...

Dengan ko yah...aku charge rm15 sepeha. koh koh koh...nk kaver balik modal pemanggang ajaib.

Mayang ABDUL RAZAK berkata...

issh akak beli kat mana ni? tingin gak nak beli satu..

nea lopah berkata...

Beli kat Menang glassware Kuantan. hehehe

Ratu Hatiku berkata...

skrg top kan pan nie...
Tq follow blog saya ya... :D

MaMa Rey berkata...

banyak juga stok dia kan..nak juga sebijik ni

Fieda Rafli berkata...

dah mcm2 brand skrg ada tu yg slow dh sikit sale dia tu..

azieazah berkata...

Dulu Menang ni kalu nak beil kena order dari katalog. Siap buat main kutu. Sekarng ni boleh beli direct jer kat stokis dia kan?

Ni yang dekat Chow Kit tu ya?

NoEn berkata...

wah lepas ni boleh le memanggang ikan tanpa berasap seluruh rumah ye

najwa khatib berkata...

Nnti jua dtg kuantan pe lg c.su, msak gne ajaib la, ayam baka, ikan baka, dging baka, abis smua baka la. Nsib cendol bakar xd skali, haha

nea lopah berkata...

jom lah grab Mama rey.
Fieda, mmg mcm2 dh ada skrg, rajin n malas jer kite ni.
kak aziezah, ni Menang Kuantan jer
NoEn, dh seminggu beli masih dlm kotak, mmg tak berasap lah...koh koh koh..
Najwa@kak duwa, jgn tbakor rumah yerr.

najwa khatib berkata...

Hahaha. Tula. Sibuk sgt nk berbakar kang xsdar rumh terbaka

ros_reeza berkata...

Teringin jugak nak beli. Tengok ramai yang dah guna. Macam best je memasak guna ni . Emmm tapi pemanggang ajaib ni kena beratur dulu lah. Sebab bulan ni target nak beli oven dulu. Huhu. Dah lama oven duduk dalam senarai menunggu. Muahhaha.