Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Isnin, 28 Januari 2013

Masker Arang dari Jepun



Teruja sangat nak mencuba... Masker ni nealopah order dari Cik IntanFirdaus247. Khasiatnya bole tnya kak Intan, Kalau nak tahu lebih lanjut boleh klik sini yerr! 
Terima Kasih Kak Intan....insyaallah next time beli lagi !


Pssstttt : Nealopah punya dua jer...lagi satu Elfirah Long punyer!




9 ulasan:

najwa khatib berkata...

Wow, mcm mnarik je c.su. Ok x pkai? Hrge cmne? P/s: xd kdt nk rep msj, da bpe ari x tpup, hehehehe. Nnti da tpup sgera roger2, syggggg c.su

Kesuma Angsana berkata...

ramai yg kata bagus masker ni

intanfirdaus247 berkata...

sayangku lopah...ingat tau balance dua hengget tu ada pada kak intan tau..dah sampai ye..Alhamdulillah....hehe..yang, nanti pakai kasi tebal2 tau pastu baru leh tarik bagi jadi topeng..kalau x tebal x cantik masa nak tanggal...lagi satu, masa nak cabut, buat keremot2 sikit muka kasi longgar masker yang dah kering

nea lopah berkata...

tq kak intan...bagi pergghhtua!! nk try pakai ari sabtu nnti..hehe

Kasih Salina berkata...

ramai yg kata best pakai masker ni tp belum lg saya mencubanya..nanti tunjuk hasilnya..

huny madu berkata...

Dh try nti jgn lupa share hasilnye k,
sibuk nk tau nih hihi :)

nea lopah berkata...

Alahaiii...malu nealopah! tapi kot jadi mcm nealofa ape salahnye kan???

Elfirah LOng berkata...

Kak neo lopah... Elfirah nak cuba jumaat nie... mlm tadi nak pakai .. kang tido dgn masker pulok .... risau gak...kang pagi esok dgn muka2 tercabut ,kak intan firdaus, i try nanti i citer kesannya..

nea lopah berkata...

Kasi cuci lahhhh