Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Jumaat, 1 Februari 2013

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013





Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-
1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. hihii 

TARIKH TUTUP : 28 FEBRUARI 2013
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)



17 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Good luck.

Farah Waheda Wahid berkata...

all the best kakak... ^_^

mamaDiana berkata...

assalamualaikum nea lopah...semoga berjaya ye sy pon join jgk...salam singgah di sini....chomeyny gamba adik kt header tuu.

pinky berkata...

good luck ya...=)

Nao Mei berkata...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

wah..cantik blog nie...kemas eh...
nak juga blog upa nie...hihi...ajar ye..

follow awak dari segmen atas tu...jelinglah sikit...hihi

aTieYusof Family berkata...

Selamat bersegmen..
Good luck ya..:)

Mimi Azirah berkata...

gud luck ye

CeqGu berkata...

semoga berjaya!!

najwa khatib berkata...

Uish mcm best je, gd luck ye c.su syg

nabila biela berkata...

gud luck akak

Kasih Salina berkata...

semoga berjaya nea lopah..

Syah berkata...

hAI AWAK!jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Neesa berkata...

salam,. neesa balas kunjungan nea.. da folo nea.. :)

intanfirdaus247 berkata...

salam lopah...good luck yer..
lopah nyer blog okeh...kalau lopah jumpa blog yg dalam bloglist lopah ada virus, sila delet atau remove dr bloglist

deno berkata...

deno datang dari segman yg sama.. "intanberlian" :) jemput ke blog deno nanti ya? ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/

Nurse & Engineer to be berkata...

Hai dah join dah GA ni.. Follow blog ni pun sudah :-) jempu ye dtg blog n sudi-sudilah follow balik :-)

http://ezajaafar.blogspot.com

IntaNBerliaN berkata...

Thanks join.. :-)

Good luck tau..!!

*Minggu depan datang blog saya untuk semak link entry peserta yer.. :-)