Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Rabu, 27 Mac 2013

5th Anniversary Mini GA by Mimi Azirah


Jom Kawan2 kita support GA Mimi Azirah
Klik SINI untuk Setai

Syarat-syaratnya ialah :



1. Terbuka kepada blogger yang duduk menetap di MALAYSIA aje ye...
2. Tempek header saya kat entry korang ye..
3. Tinggalkan link url entry korang kat kotak komen nih.
4. Tarikh tutup : 31 Mac 2013 (Tamat pukul 11.30 malam)

Senangkan cara nak join Mini GA saya nih...Nama pun Mini GA so, hadiah pun tak lah banyak mana kan....Saya cuma nak cari tiga orang pemenang bertuah dan dua orang pemenang saguhati aje....


Hadiah yang bakal dimenangi :

Tempat pertama : Cardigan labuh + Sehelai Tudung 
Tempat kedua : Sehelai tudung + Kerongsang
Tempat ketiga : Inner neck + Kerongsang

3 pemenang saguhati

Kerongsang x 3 orang pemenang


16 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

all the best kakak nealopah!

*cop...suka sangat lagu ni occay... terbuai2 rasanya... ^_*... fave kita sama lah kak...

❤Kamsiah❤ berkata...

selamat menjoinkan diri...semoga murah rezeki nea lopah hehe

nens cellection berkata...

gud luck nea, nens mcm mls plak..mood ber GA xde lg..xpe2 kuang persaingan nea nnt..hehe

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Good Luck ye..^^

Riedaffya ibrahim berkata...

yg..gud luck eh..

Kesuma Angsana berkata...

gd lcuk yer

fieda berkata...

good luck nealopah

Deqla Manjew berkata...

moga berjaya yer..

p/s: bole2..amek la no fon deqla dari kak intan... ;)

aTieYusof Family berkata...

Selamat bersegmen & good Luck..
sy pun ada join ni...:)

Tihara berkata...

good luck, akak pun dah join :)

Tihara berkata...

good luck, akak pun dah join :)

Ratu Hatiku berkata...

Good luck :)

Mrs Velentine berkata...

good luck dr GA sama

Nafira usof berkata...

good luck yer~

Nurul Aini berkata...

saya dah join juga rasanya..hehe..semoga berjaya ye kak. ^___^

deno berkata...

DENO DTG DRP SEGMEN PINK UMMI :)