Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Ahad, 10 Mac 2013

Segmen: RM5

 

 1. Korang kene ade blog dan follow Blog Paly  ni.
2. Tajuk entri "Segmen: RM5", letak banner atas tu dan backlink ke sini
3. Letak Blog Paly dalam bloglist korang
4. Publish dan hantar entri korang kat komen bawah. Settle :)

Tamat: 11hb Mac 2013 @ 11:59PM
Hadiah: RM5 topup untuk 2 blogger bertuah
 
senang jer kan syaratnya!

SELAMAT BERSEGMEN!

13 ulasan:

Nurul Aini berkata...

Hehe..akak pun dah join juga..Adik Bieha dah tidur, akak je tak tidur2 ni..hehe. Selamat bersegmen kak. Nak tidur dah, selamat malam akak sayang..hehe.

Aina Areen berkata...

goodluck :)

aini shahroni berkata...

all the best akak nea lopah..huhuhu

Farah Waheda Wahid berkata...

selamat bersegmen kak and all the best...

BUNDA a.k.a KN berkata...

assalam,

selamat bersegmen semoga berjaya...

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

All the best..^^

Tihara berkata...

insha Allah kalo sempat nak join :)

good luck

ANISRAHIM berkata...

Kalu camni ni, ramai saingan ni :)

Paly berkata...

thx sudi join kakak neolofa :)

Kesuma Angsana berkata...

gd luck yer dik

intanfirdaus247 berkata...

selamat bersegmen lopah!

Seneorita Baharin berkata...

Selamat bersegmen akak nealopah ^______^ good luck!

Mia Liana berkata...

salam.. mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-rm5.html