Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Khamis, 7 Mac 2013

Charity Nite Theme Bollywood


Antara retis2 Bollywood yg hadir termasuk Pretty elfirah Long Zinta 

N3 yang dah nak basi.... 22 Feb yang lepas nealopah join Charity Dinner tema Bollywood di Zenith Hotel Kuantan. Dinner ni anjuran Kelab Staff opis nealopah. Disebabkan tema tu bollywood seronok nealopah mencuci mata  tengok mcm klon retis bollywood. Ada Madhuri Dixit, ada Kajol, jgn tak caya amitabh bachan pun ada...kah kah kah.

Nk cite panjang2 pun nnti bosan pulak kawan2 mambaca......alasan malas nk menaip.hehehe nealopah pun mmg tak pernah tulis n3 panjang2. Gambor jer lebih.  So, kalau sudi jom lah layan kan jer gambor retis2 bollywood sekitar majlis malam tu.

Dewan belum penuh lagi.. nealopah sampai agak awal jugak

 Simple menu

Madhuri nealopah Dixit dan kak Maisarah Mukharjee

Nasi daun pisang

 posing dulu sebelum melantak

bertuahnyeeee dapat gak hamper lucky draw!

Tiket ada nombor bertuah

Tuan Tanah pun nk tumpang glamer retisss bollywood




29 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

great :)

Elfirah LOng berkata...

TEam Artis bollywood malaysia.... Elfirah Long..ops nama bollywood apa

:: Mrs.Eady :: berkata...

amboiiii meriah!!

Falsya berkata...

bestnyeeeee..tingin sgt nak gie dinner bertemakan bollywood..hehehe

Anne Rihann berkata...

company stkt ni x pnh wt ag bollywood theme..comel gak leh berangan golek2 kat padang smbil nyanyi mcm filem hindustan :D

Nory Zoulkefle berkata...

phewwitt..

ade klass gitu...

bestnyer dpt melaram mcm ni.

AyueJean AJ berkata...

AJ suka kalau bertemakan Bollywood ni...
Confirm meriah dan warna-warni kat sana kan.... =D

♥cikmOt♥ berkata...

tak pernah pun p dinner ada tema gini...hurmm...jeles tau

pinky berkata...

meriah... suka kalau opis ada makan2 mcm ni... tp kita punya opis xde..=(

ejulz berkata...

Bollywood sungguh.. hehe. tahniah dpt hadiah cabutan ebrtuah.. hehe. makanan pun sedap2 je..

Kesuma Angsana berkata...

singgah dtg bila sakit berkurang. tq doanyer yer

ALoNa CintamaniszLite berkata...

semua spoting ikut tema, best!!!

Maria Menado~ berkata...

wah theme bollywood gituw.. hehe..

lama dah tak dinner2 ni. last masa blaja di bangi dulu.. sobs. =P

intanfirdaus247 berkata...

segak sungguh adikku ..hehe

azievee berkata...

Bila opis nak buat Diner nie jeles tgk org dok melaram...hehehe...Ada karok lagu hindi x???

azievee berkata...

Bila opis nak buat Diner nie jeles tgk org dok melaram...hehehe...Ada karok lagu hindi x???

Ratu Hatiku berkata...

bestnya....sesekali berbollywood nie :D

Farah Waheda Wahid berkata...

vah vah vah...ala2 bollywood gitu... nice theme kak...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ berkata...

waa bestnye...temanyer tu pun cantik n semua lawa...suker...

Nurul Aini berkata...

Waahh..ada hamper lagi..akak memang bertuah..murah lagi lagi lah rezeki akak..Hebat thema dia Bollywood lagi..akak cantik. ^___^

Chic Na berkata...

wahh kemain kak nealopah dixit berbollywood. hihi..

ANIM berkata...

berbollywood ye nealopah...
kemain lagi, heee

Tihara berkata...

duk scroll down cari amitabh bachan..heheh :)

NoEn berkata...

semuanya pretty ;)

fazilzura berkata...

wah wahh.. glamor sakannn

i sukeeee tema bolywood

el berkata...

wahhhh b/wood style..terbaik
ada gelek2 x haha

QasehnyaRania berkata...

amboi, ke main lagi nama gabungan ye..hihi

Cinta Misteri berkata...

bolleeechuuuriaaaaaa.....

dixit tu tak tahan....dpt hamper lagi.

♥ berrysweetprincess ♥ berkata...

Hello selamat berkenalan.. Nice blog! :)