Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Ahad, 3 Mac 2013

Good Luck Najwa Shazwani

Kenangan di Muzium Sultan Abu Bakar Pekan Pahang




N3 ni khas untuk Najwa! Apapun Tahniah yer Najwa dapat further study di UiTM PALAM ( Puncak Alam).  Setelah hampir setahun tanam anggur lepas habis Diploma Tesl di Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS). Tapi mmg rezeki sangat dapat Kampus PALAM ni sebab dlm 45 minit jer dari rumah dia. Hari jumaat lepas Najwa dh mendaftar, mungkin class akan bermula Isnin. 

Najwa anak sedara Nealopah yang paling rajin komen blog ni dan dia lah yang bagi moral support kat Cik Su ( panggilan dia pada Nealopah) untuk bebelog ni. Selalunya dialah yang bagi idea untuk buat n3. Hari2 dia akan SMS tnya apa n3 terbaru Cik Su ari ni? 

Sebenarnya umi najwa dan Nealopah adik beradik so kami duduk berjauhan. Dia di Selangor dan Nealopah di Kuantan. Maklumlah Umi Najwa kawin org Selangor, Nealopah kawin org Kuantan so bermastautin lah kami d kampung suami masing2. Walau mcmana pun kami rasa mcm duduk sebelah rumah jer hehehe.

Tak taip panjang2 lah... Semoga Najwa cepat menyesuaikan diri di tempat baru...panjang umur kita jumpa lagi ujung bulan ni & ucapan mcm  ayat buku teks sekolah ' Semoga berjaya dalam pelajaran.' Tiap sem anugerah Dekan yer! Cik Su sentiasa doakan yang terbaik untu Najwa. Amin..Insyaallah..Love u so much... muahh..muaahh!

Kenangan kitorang d Bukit Gambang, Cik Bieha mmg tak boleh berenggang dengan Kak Duwa.



20 ulasan:

NinaAz berkata...

Tahniaahhhhh ♥♥

Nurul Aini berkata...

Waa..tahniah2. Ohh..gambar kak duwa itu yang ada dekat sidebar ni kan..hee..comel dua2.

Aisy Nasiha berkata...

bestnya ada anak buah yg boleh berbual pasal idea blog....

semoga najwa berjaya dlm pelajaran ye....comel orangnya..

eita berkata...

tahniah...

ANIM berkata...

kak ada 21 anak saudara. faham perasaan seorang makcik bila anak saudara masuk U@lulus exam@mula kerja..seronok dan bangga ya amat..
tahniah najwa..

Kathy Rbain berkata...

follow sini..
http://marzadalia.blogspot.com

AyueJean AJ berkata...

Tahniah dan selamat berjaya najwa... =D

Tihara berkata...

Tahniah utk anak buah nealopah..tumpang bangga boleh...mesti close sangt kan :)

MulutPayau berkata...

Tahniah Najwa....

rohayu osman berkata...

tahniah ya...

nea lopah berkata...

Terima Kasih semua...hehehe( bagi pihak ) Betul tu Kak Anim...kita pulak yg seronok.

Chic Na berkata...

tahniah najwa. bestnya dpt yg dekat ngan rumah. ulang alik je takyah dok hostel.

CeqGu berkata...

Baiknya anak buah nealopah ni

tenku butang berkata...

done follow.. jom join..
http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Kesuma Angsana berkata...

tahniah & gd luck for her too yer

QasehnyaRania berkata...

nak panggil akak cik su jugak, boleh :)

semoga terus berjaya ye najwa..

saya bahasakan diri sebagai ciksu utk anak2 jiran2.. hihi

mula2 to sedara yg suka panggil ciksu :)

nini berkata...

rindu palam....hehehe...camana la keadaan di sana sekrang...btw tahniah tuk najwa juga!!!

intanfirdaus247 berkata...

Tahniah Najwa...Lopah asal orang mana?

Maria Menado~ berkata...

teringin nak g musium tuu... bilala nak g kann.. hehe.

Amir Azrul Azman berkata...

Salam Lopah, saya perasan yang Najwa Shazwani bt Khatib ni kawan lama saya, and anak kepada Pn Shamhaitoon,guru sekolah rendah saya, boleh kirimkan salam dekat dia? tak sangka boleh jumpa nama dia dekat sini.