Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Jumaat, 29 Mac 2013

Ikhlas dari saya....





Apabila kita buat n3 kemudian kawan2 blogger dengan baik hati sudi singgah dan komen n3 kita. Tersangat gembira apabila komen yang di berikan adalah positif. Walaupun satu komen, ianya sangat bernilai buat saya. Komen kawan2 juga pembakar semangat buat saya seorang blogger baru untuk bebelog. Bermula dengan seorang, sehingga n3 ini di tulis, saya telah ada 368 orang rakan blogger. Bermula dari rakan biasa, mula komen2 blog antara satu sama lain, hingga menjadi kawan sehinggalah ada yang semakin rapat dengan saya.



Apabila hubungan semakin akrab, boleh dikatakan setiap kali bukak blog, wajib saya terjah blog mereka, sebab nak tau apa perkongsian mereka hari ini. Kalau tengok blog mereka tak berupdate mula lah tertanya dalam hati, tak sihat ke? anak dia sakit ke?Ada masaalah apa agaknya dia? Saya jugak dah hafal nama anak2, suami dan adik beradik mereka yang mana sering di ceritakan dlm blog mereka. Begitu jugak kawan2, dah familiar dengan nama anak saya Cik Bieha. 

Terima Kasih kawan-kawan kerana sudi menceriakan hari2 saya. Kerana kawan2 juga saya rajin update blog dan bern3. Kalau kata sebab nuffnang, tu cuma sampingan, berapa sen lah sangat dapat nya pun jika nk bandingkan keseronokkan berkongsi cerita, ilmu dan pengalaman hidup dengan kawan2. 



Malam ini saya akan mula BW rumah kawan2. Terima Kasih sudi komen dan singgah rumah saya, Semoga ukhwah yang terjalin bukan sekadar di papan kekunci ini sahaja. Kalau d izinkan Allah kita akan bersua suatu hari nanti.

sumber gambar : gugel image

29 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

tiba2 terharu pulak baca entry ni...jom2 jumpa kak? heee...nanti set date saya gi holiday kat kuantan nak? ^_^ ngee... sudi ke terima?

Aisy Nasiha berkata...

terima kasih juga utk nealopah.... mmg seronok berblog ni....

Chic Na berkata...

moga persahabatan yg terjalin kekal sampai bila2 wpun kita tak pernah jumpa. ;)

whitecappuccino berkata...

terima kasih juga sudi singgah dan komen entri akak yg santai entah apa isi tu..:)

Sura Mohd berkata...

smoga ukhwah yg terjalin sesama kwn2blogger berkekalan smpai bila2..akak masih baru ..kawan2 pun x ramai lg..t.q utk Nealopah krn sudi menjadi kwn blogger akak..:)

nurbijen berkata...

betul tu... sokongan rakan2 blogger la yg buat blog saya berupdate.. dapat satu komen pun dah rasa seronok, kan?

zulaikha megat berkata...

memang betul..komen dari kawan2 blogger mmg amat dihargai..merekalah pembakar semangat utk terus berbelog..

Harith Iskandar berkata...

memang selalu kite perlukan rakan utk berblog..semuanya jadi pembakar semangat kan?
sama2 rasa... :)

❤Kamsiah❤ berkata...

walau berbicara tanpa suara,bertegur sapa tanpa wajah..tp persahabatan maya ni sangat indah dan bererti...terimaksih juga sbb sudi jadi sahabat akak..

Acik Erna berkata...

Macam tu ka yang acik selalu rasa.kadang2 rasa sedih bila lepas sorang2 mula mendiamkan diri..tidak menulis lagi.sampai acik pun rasa nak berihat juga

yan's cottage berkata...

moga persahabatan kita brkekalan dan insyaallah moga suatu hari nanti kita akan bertemu di alam nyata nie kan....tq...

Nurul Aini berkata...

Terharunya kak..hehe.. Harap kita dapat jumpa suatu hari nanti. Betul, walaupun tak jumpa satu sama lain melalui blog pun kita antara satu sama lain boleh rapat kan kak. Amin..semoga hubungan kita berkekalan selama-lamanya. ^______^

MulutPayau berkata...

Walau hanya di alam maya...tapi terasa hubungan amat rapat...Thnks dik, sudi bersahabat dgn akak...

nik ros berkata...

terima kasih jugak sudi singgah dan komen kat blog nik.

mmg komen tu pembakar semangat nak berblog.

el berkata...

alahaiii comey je n3 dia ni
betul tu lagi lama kita berblog kita dpt ramai kwn..mmg suka sgt lau dpt komen n org terjah blog kita..mcm ada super smgt lam life kita ye dok...hehehe

umi alya berkata...

kita kawankan?

NinaAz berkata...

sob.sob. sayu nina baca. tq jugak selalu singgah belog nina yea :)

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Terima ksih juga sudi singgah blog Lily..^^

NzA berkata...

SETUJU...trkdg rakan blog lebih rapat dgn kita krn antara kita sering kunjung mengunjung xkira masa....bila mrk xupdate kita akn rasa suatu kekurangan n rindu dgn kisah2 mrk....

ANIM berkata...

buat kak yg sering berpindah randah ni kawan alam maya yang menggantikan kawan bersua muka yang sering bertukar ganti kerana bertukar kediaman dan tempat kerja..huhu...
terima kasih juga kerana sudi jadi kawan kak..

Nafira usof berkata...

betol tu.. memang keseronokkan berbelog adalah dapat ramai kawan. macam2 tips dan ilmu dikongsikan.

adzairdawati makdara berkata...

terima kasih juga kerana selalu datang melawat mak di blog mak ya.. :)

izan mama mia berkata...

tq juga,..sudi berkawan ngan akak walau hanya dlm blog cuma...:D

Aku Penghibur berkata...

wow.. kejap nak lap air mata :) teruskan berblog

Riedaffya ibrahim berkata...

wah..terharu pun ade...kita akan sentiasa saling mengingati ok...

QasehnyaRania berkata...

terharu saya..
ada masa jom join segmen ni nak..

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

Deqla Manjew berkata...

nice entry.... setuju sgt... bertuah juga dpt kenal dgn nealopah kite ni..hihi...rasanya baru jek rapat kan..? hope kekal ukhuwah ni.. ;)

Maria Menado~ berkata...

betul. ralit berblog sebab kawan-kawan.. entrynya tak banyak mana. hehe... bila ada menjenguk tu, bersemangat nak jenguk balik.. teringat2.. kalau busy. hehe.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

moga persahabatan alam maya kita berkekalan selamanya