Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Isnin, 18 Mac 2013

Review blog ...MeetMissZa...




Dah lama nealopah nk buat review blog adik sorang ni. Sebelum ni Missza buat review blog nealopah sebab jadi polower yang ke 200 . seperti yang d janjikan nealopah juga akan review blog dia jugak. Blog ...MeetMissZa... (klik situ yer nk jenguk). Ramah orang nya Miss Za ni.  Kalau nk tau lebih lanjut boleh lah singgah & foliow  blog Miss Za. 

P/S : Terima Kasih yer Miss Za, sudi review blog kak nealopah. Semoga perkenalan kita akan mengeratkan ukhwah.


19 ulasan:

KY berkata...

aamiin...

alaa...bestnya kena review ni....hiiih, nanti KY terjah

Cho Zila berkata...

baguih.. baguih.. der kawan2 nak tolong reviewkan...

Nurul Aini berkata...

Wah..tahniah2. Saya terjah. ^___^

nea lopah berkata...

Tq semua...

Miss Za berkata...

Thanks Akak..
Malu la bila suma cakap nak terjah blog Za..
*blushing~blushing~*

Nafira usof berkata...

sonok dapat tambah kawan kan~

fazilzura berkata...

bolg kiteee pulak

mama aryan berkata...

seronok dapat tambah ramai kenalan

nik ros berkata...

best ramai kenalan. nnt boleh terjah tuk kenal :)

NzA berkata...

alam maya mampu memberi kita ikatan prsahabatan yg kukuh w.pn xpernah brsua....

❤Kamsiah❤ berkata...

miss za tu so sweet hehe

Salma Tayo berkata...

blogwalking disini. :)

do follow me back. :)
http://drawcolorcreate.blogspot.com/

Chic Na berkata...

bertuah miss za. ;)

izan mama mia berkata...

nnt nak p terjah

nea lopah berkata...

Kalau bole semua kawn2 nealopah nk review. Insyaallah..slow2 yer.

Riedaffya ibrahim berkata...

akan ku terjah juga..

Kesuma Angsana berkata...

bagusnyer ada review blog lagi !

intanfirdaus247 berkata...

syoknya kena review depaaa..hehe

ayut berkata...

akhiirnya terlaksana juga utk review blog ni... :) nnt leh kenal2x :)