Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 19 Mac 2013

Ujian penggal pertama Tadika Seri Iman Intelek


Minggu ni Cik Bieha Exam. Kenapalah hati ibu ni yang lebih2 risaunya. Dalam kereta otw antar dia ke sekolah,tak putus2 berpesan kat dia, Matematik tu kira molek2 lah. jangan nk cepat siap jer. BM tu tengok dan baca arahan betul2. blablablabla.... hadoi lah...bnyk nya pesanan, ingat ke dia tu? Baru lah tau,mcm ni lah rupanya perasaan seorang ibu yg anak dah bersekolah.

Tambahan pula minggu lepas nealopah mmg sgt bz dengan kursus, kenduri kendara pulak d hujung minggu. Tapi cuba lah jugak selitkan masa  buat simple tuisyen  untuk Cik Bieha. Kalau nk buat beriya sangat nnti stress pulak dia. 

  Wajib hafal !! hari2 main teka teki bahasa arab dgn Cik Bieha

permandangan classroom Cik Bieha dh setup utk exam.

exam paper on table ! berdebar tak??? hehe

Cik Bieha ( rambut pendek) khusyuk menjawab soalan.

Baca arahan baru jawab yer....

Semuanya dah bersedia sebelum menjawab soalan exam.

Kemas budak ni menjawab....guna pembaris lagi.


pic dari CCTV class Cik Bieha


Semoga berjaya anak-anak seri Iman Intelek! Terima Kasih pada Cikgu-cikgu, terutama Guru Besar nya Puan Akmar a.k.a Mummy kerana tak pernah jemu mendidik anak2 dengan penuh semangat, pelbagai dugaan yang mereka lalui utk menjadikan anak2 ini berjaya. Sehinggakan ada kanak2 seawal 3 tahun dah pandai membaca.

Good Luck Bieha! Ibu & Abah doakan yg terbaik utk bieha.
  
Gambar : Fb Seri Iman Intelek.



16 ulasan:

nini berkata...

semoga bieha dapat keputusan yang cemerlang.....akak pun rajin main teka teki ngan dia...okeylah...=D

Chic Na berkata...

InshaAllah cik bieha cemerlang. ;)

el berkata...

seronok tgk diorg exam..gudluck semua

ANIM berkata...

amboi...baru tadika mama bieha dah risau. kalau masuk sekolah nanti, tak taulah, hee...

Zamani Abe berkata...

wah.. ada pemantauan dr cctv.. bgus!

Elfirah LOng berkata...

bagusnya...cemerlang Bieha.... and CCTV tu yg x leh bla.... kalo pakai cctv dalam exam sekolah rendah dan menengah mesti banyak kita lihat leher jadi leher zirafah ....hahhahaa.. nasib zaman aku dah lepas hehehehe

Mia Kassim berkata...

Semoga lulus dgn cemerlang...wahh kelas tadika guna cctv...terbaik

intanfirdaus247 berkata...

tetiba rasa nak belajar alek kat tadika...boleh tak gitu? hehe//semoga cik bieha berjaya dengan cemerlang..ameen

Syida Rasyidah berkata...

wahhh, belajar bahasa arab juga.. memang terbaik sekolah ni :)

Masya berkata...

cepatnya masa berlalu.. anak sy pun x lama lg nak ujian.. lps tu sukan pulak.. rasa mcm baru jer jer dia masuk sekolah...

Kesuma Angsana berkata...

Gd luck... Adik pun baru lepas ujian, along ni tgh exam skang ni doakan anak2 kita ye

ros_reeza berkata...

moga berjaya :)
siap letak pic from cctv :)

((: AYu :)) berkata...

chaiyok bieha... good luck...

ayut berkata...

hehehe..standard..ank yg exam kompem ibu ye yg isau :D moga bieha dpt markah byk nnt ^^

Ibu Lala berkata...

Standard la tu . Anak yg exam mak yg kalut.

Nurul Aini berkata...

Adik comel..semoga berjaya..InsyaAllah dapat keputusan yang cemerlang ni, adik bieha kan pandai. ^____^


p.s: rindu gila dengan akak..hehehe..minum dah air dalam botol. hehe.