Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Ahad, 24 Mac 2013

Kem Pengawas Tadika Cik Bieha


created by mama seroja utk semua peserta kem ini
( Comey tak Kak Tun??) hehe

N3 yang dh lama ada kat draft tak sempat nk publish, bnyk sgt kekangan masa nak edit n3 ni. Alhamdulillah siap jugak. 2 minggu lepas Cik Bieha terpilih mengikuti Kem Pengawas nama pendek, nama panjang Program Praktikal Asas Kepimpinan di D'Rhu Beach Resort Kuantan. Selama 2 hari 1 malam ,kejap jer tapi ibu kat umah ni rasa punya lah lama. Layan kan jerlah yer foto2 sepanjang Program ni, manalah tau lepas ni bole cadangkan pulak di sekolah tadika lain pulak.

Penceramah Slot Motivasi

ngantuk ke Cik Bieha? 

 contohi sifat lebah...

Motivasi kejayaan anak2

Jogging tepi pantai Balok Kuantan

GB Tadika  Iman Intelek bersama peserta kem

Partner Cik Bieha ( Lari berpasangan)

Nape tu lari nk tinggal pasangan?

Bole masuk dalam guni dah ni.

Paling suka suki 'Swimming'

Buat monumen ke tu? hahaha

Group xtvty

Kolaj kump lain...kemas jer.

Lapaq sangat lah tu

Jangan lupa baca bismillah yer.

Solat time

Baca surah ke menguap tu Cik Bieha?

Xtvty malam hari

Tido berjemaah...hehehe

di Lobby Hotel

Yippie...semua dapat sijil 

Besar hamper dari tuan

Tq papa ( CEO  TSII )..hehehe

Seronok sangat tengok kanak2 berxtvt... menigkatkan motivasi untuk berjaya di samping semangat kepimpinan yang di terapkan, al-maklumlah Pengawas katanyerrr... Terima Kasih pada Kak Akmar kerana menganjurkan Kem yang seperti ini. Banyak idea kak akmar untuk kanak2 sekolah TSII. Bagus rasanya kalau semua kanak2 join Kem mcm ni, bnyk manfaat nya.




12 ulasan:

Tihara berkata...

bagus nya tadika ni, moga bieha jadi anak yang cemerlang nanti :)

nea lopah berkata...

insyaallah....tq kak.

ANISRAHIM berkata...

Besnya bieha. Akak pon suka join kem =)

nurbijen berkata...

pengalaman menarik tu.. auntie pun rasa nak join sekali...
siap buat kat hotel lagi, mcm pergi kursus betul2 :)

Kesuma Angsana berkata...

amboi kecik2 dah ada kem2 mcm ni yer , bagus2

Chic Na berkata...

wahhh budak tadika pun dah ada ni semua kan. bestnya..

Lina md. munir berkata...

Budak tadika sekarang hebat2 belaka.

Maria Menado~ berkata...

ya Allah bestnya tengok... sukanya.. seronok lah belajar kawasan macam ni. kalau sekolah di bandar.. ke zoo je la aktivitinya. hehe.

Deqla Manjew berkata...

amboii bestnye aktiviti bebudak.. kita dulu x merasa kot..huhu.. (pdhl mls nk join.. ish.. terok betoi..hihi)

intanfirdaus247 berkata...

serius bagus tadika cik bieha ni tau...

Masya berkata...

budak² aktiviti mcm ni sukalah mereka kan..

Nurul Aini berkata...

Betul lah kak..bagus sangat2. Tak sangka ada ye tadika macam ini. Kem macam ini bagus untuk jati diri, kepimpinan dan tanggungjawab. Kecik2 dah pandai berdikari. Bgus2.