Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Rabu, 6 Mac 2013

Kucing tidur

pinjam pic chekguisza

Normally saya panggil durian yang seulas dlm satu pangsa ni KUCING TIDUR
ANDA BAGAIMANA??

pinjam pic dari sini



Yang ni pulak... Kucing yang sedang tidur.
( Kucing Tidur )


update *
Ramai yang tak faham kot related nye. hehe


31 ulasan:

Sheila Salim berkata...

assalamualaikum kak nea. apa motif gambar durian dgn kucing ni? hehehehe

nea lopah berkata...

KUCING TIDUR!

AyueJean AJ berkata...

Tetiba blur...
Apa kena mengena durian dengan kucing??
Hehehehe...

Kuazue Mohd berkata...

tang mana sama dia nealopah wey..durian kucin tido dgn real kucin tido tu...p sat sat selidik mai..

nea lopah berkata...

Tang nama tu...kucing tidur. Tu kucing saya tidur.

Nurul Najihah berkata...

a'aaah an ; durian dalam pangsa same cam kucing tidur :)

najihah baru tahu ; kreatif jerrrw :))

umi alya berkata...

tak terfikir dek akalku sebelum ini

❤Kamsiah❤ berkata...

terliurnya...durian dah takde skrg kan..dah habis musimnya..

:: Mrs.Eady :: berkata...

durian!!!!

NoEn berkata...

adeh...1st time dengar ni..

Kakcik Nur berkata...

Kalau jumpa isi durian macam tu dulu2, sah kakcik akan berebut dengan adik2... :)

NinaAz berkata...

Alamak.. xmo jawab soalan. Tp nk cakap y nina terliur duriannnn... huhuhuhu. Nasib xmengidam kannn. Haha

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Gambar yg last tu nak sama..hehe.. :)

Nafira usof berkata...

owhhh.. saya hantu durian!
sedapnye! argghh.. meleleh air liur tengok gambar durian.

Nory Zoulkefle berkata...

tak pasal2 nama kucing dkaitkan dgn durian kann...hehhe

Riedaffya ibrahim berkata...

sedap duyan tu..gambar last tu mcm sama kan..

QasehnyaRania berkata...

tak pulak pernah panggil mcm tu..

P#eoniX berkata...

comel jer kucen tuh tido telentang!!hakhakhak....

Nieyxzha Hassan berkata...

lor..kenapa panggil camtu?huhu...tetiba jadi kucing...gulp!

♥cikmOt♥ berkata...

lor ye ke panggil kucing tido...tak pernah pulak dengar

Nurzakiah Hanum berkata...

sedapnya durian nie

Mar Haini Abdul Rahim berkata...

aah tak paham kak.. hehe yg pasti sy tergoda dn terliur dgn durian tu, wrna die alahaiii geraam nk ngap :D

Elfirah LOng berkata...

mudah je nak fhm tgok gmbr kucing dan durian tu kan gaya bentuknya sama

Nurul Aini berkata...

hehehe..comel..ohh..kucing tidur ye kak. Saya tak tahu..saya makan je..hehe.

Tihara berkata...

durian kucing tido best..isi dia mantop :)

Chic Na berkata...

tak tau pun kak.tp kalau yg satu pangsa tu kan cikna suka cubit tang ekor dia. hehe.. cam sedap je..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ berkata...

Hihi..br th ada yg pnggil kcing tdo.dila pkat mkn je....hihi

Aisy Nasiha berkata...

uni juga oanggilan macamni... tak pernah pulak saya dengar sebelum ni.... ai,

intanfirdaus247 berkata...

x pernah terfikir pulak...pes time dengar panggilan gini..huhuh..kiut je dengar

Maria Menado~ berkata...

wah.. logik ni logik.. baru dpt gambaran kenapa letak nama kucing tidur.

apepun, comel gambar kucing atas tu tidur... haha.. terkangkang2 dah dia.. coomeeel.

fairus mohamad noor berkata...

keh3..mcm2 nama durian ni kan..
ekceli m3h x mkn durian..ngee