Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 5 Mac 2013

Perasmian Pemanggang Ajaib



Menu orang penyegan malam tadi buat burger jer. Secara tak langsung merasmikan Pemanggang Ajaib yang dah sebulan lebih beli tapi tak guna2 pun lagi. Sebelum ni nealopah penah buat n3 pasal menyopping pemanggang Ajaib ni kat Menang Glassware. Apa yang special nya masak daging burger menggunakan pemanggang ini berbanding kuali biasa? 

Harga mampu milik dan berbaloi

 Daging Burger nya masak sempurna, rasanya yang juicy dan kurang minyak 


Tu dia... ready to eat encik Asben dan Cik Bieha


35 ulasan:

Ratu Hatiku berkata...

Jealousnya...sana sini cter psl pemanggang ajaib nie...wajib beli nie :P

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya

Nurul Husna berkata...

ramainya duk citer psl pemanggang ajaib ni..ni kena beli ni.. :)

AyueJean AJ berkata...

Semua duk cite pasal pemanggang ajaib ni..
Kat mana nak dapat mende alah ni kak?

umi alya berkata...

teringin nak beli tapi malasnya nak jalan kaki ke depan sana

NinaAz berkata...

Kt kg mama guna pemanggang ajaib ni. Senang kannn. Bbq pun bolehhhh. Hihi

❤Kamsiah❤ berkata...

memang ajaib hehe...terutama time malas melanda...msk yg simple2 ja..

:: Mrs.Eady :: berkata...

ramai dah ckp pasal pemanggang ajaib nie..nak kene beli gak nie..

azievee berkata...

Hari tu beli kat Haji Ismail Group kat langkawi rm69 aje...guna nyer untuk bakar ikan aje...lain2 belum try lagi...kawan sy siap buat puding roti lagi...

QasehnyaRania berkata...

comfirm sedap ni kan :)

mmg terbaek hasil dari pemanggang ajaib :)
jom kita mengeksperimenkannya :)

Nurul Aini berkata...

Yummy..sedapnya. saya pun baru nak beli..hehe.

((: AYu :)) berkata...

Tedapnyer... nanti lah nak masak beger pakai pemanggang nih...

Cho Zila berkata...

alamak akak takder lagi benda ajaib ni..kena beli gakler baruler seronok nak masuk dapur...

Chipsmore berkata...

Nyum2.. nmpak sedap!

:: Cik Viva :: berkata...

senang la nak masak daging beger pakai pemanggang ni..

aTieYusof Family berkata...

Famous skrg pemanggang ajaib ni..banyak kegunaan nya.. mesti semangat nak masak guna ni...:)

huny madu berkata...

bestnye pemanggang nih, slalu nmpk kt fesbuk tp xterfikir nk beli pun..
nk kena beli gak nih!

fazilzura berkata...

xyah pkai minyk pun blyy kannn

|| NaFiRaa || berkata...

Uwaaaaa... ini lah salah satu barang idaman yang belom terbeli lagi..
dah lama dah teringin..huhuhu
harap2 dapatlah realisasikan impian ni.. hehehe

Kesuma Angsana berkata...

oklah tu , dari beli disimpan je hehehee

Elfirah LOng berkata...

pemanggang ajaib membantu dapat sediakan menu yg sihat dengan cepat

Ira berkata...

nmpk sedap burger tu.. nk skeeeettttttttttt. hehe

ANIM berkata...

bagus utk orang yg rajin masak..
kalau jadi kak, ada buat hiasan je, huhu...
tahniah..tahniah...

♥ Wina ♥ berkata...

wah wahhh burger saya suke! :)

Tihara berkata...

mesti minyak2 dia hilangkan nealopa :)

Fiza Rahman berkata...

Dah ada. Tapi jarang pakai ☺☺

Mar Haini Abdul Rahim berkata...

ni yang chef ismail kat tv tu kan ?? eh bp hrga die kak ?? mahal tak... cm best jee :D

Cinta Misteri berkata...

mintak sikit.....

CiM pemalas masak, ada pemanggang ajaib hanya utk mengharapkan keajaiban berlaku, pemanggang masak sendiri...hehehee

nini berkata...

dah lama teringin nak beli, tapi sampai la tak terbeli lagi...hehehe

Chic Na berkata...

tak jemput pun perasmian malam tadi. hehe.. jd la burger pun. janji rasmi. ;)

Aisy Nasiha berkata...

bestnya tu....mesti sedap burger nealopah masak sdiri ni... cik bieha makan banyak tak? saya setakat ni banyak buat ikan bakar dan ayam bakar je dgn pemanggang ni...

intanfirdaus247 berkata...

yiha...masak jgn x masak

Maria Menado~ berkata...

menariknya.. senang. xpayah tekan2 guna sudip kat frying pan. hehe.

fatihah.nurkasih berkata...

saya beli happycall jumbo grill melalui qoo10.my free shipping from korea.payment by local transfer.dorang delivered by ems a week dah smpai to msia. skrg dorang offer silicon tool spatula/ spoon / brush rm12.40. ceramic pot set offer from rm220++. jom beli jimat cost free shipping. brg ori pulak tu direct dr korea

AkuBiomed berkata...

Sudah terjebak dengan membeli pemanggang ajaib ini. :-)