Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Ahad, 10 Mac 2013

Pahala buat para suami



Nealopah nak share dengan kawan2.... tersenyum sendiri bila baca petikan ini di muka buku. Alangkah sedap hati para isteri yang lepas kawin makin men CHUBBY yer? Suami pulak BERTUAH dapat isteri yang makan berselera berbanding para isteri yang kurang selera makan sebab makin isteri kuat makan, banyak lah pahala  para suami dapat. Hehehehe  

Besarnya pahala yang d perolehi suami kerana mencari rezeki untuk isteri dan anak2.


12 ulasan:

Aisy Nasiha berkata...

Ooo faktanya macam ni.. Saya ikut mood, kalau tak menyusu anak, mmg sikit je makan, sb takut gemuk. Time menyusu ni makan lebih sikit supaya cukup susu.

Hatimi Tahirruddin berkata...

hihi tersenyum bila baca petikan FB tu...:)

Nurul Aini berkata...

hehe..betul tu kak..jadi jangan marah isteri makan banyak..hehe..comel je.

Nao Mei berkata...

Orang sarawak datang mengomen..hihi...kitak apa kabar kak..hihi

betol tu kak...suami kenalah terima apa adanya...jangan pernah mengeluh kan..hihi :)

nurbijen berkata...

saya pun makan banyak lately... musim2 sejuk mcm ni kalau boleh nak menguyah jer 24 jam... walau baju dah jadi 'makin kecil', tapi tak pe la sbb tambah pahala suami... hihihi

nini berkata...

hehe....ni kena tunjuk dekat dia ni..supaya dia tak surh saya diet...haha

el berkata...

kena tampal kat pintu bilik or dapur ni heheh bagi si suami tahu

Kesuma Angsana berkata...

hehehe suka2

Chic Na berkata...

errr.. so para suami, jangan marah plisss. ;)

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillah.betul tu :)

intanfirdaus247 berkata...

betul..kekeke

Seneorita Baharin berkata...

Nice sharing akak nealopah ;)

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/review-follower-bertuah-1000.html