Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Sabtu, 23 Mac 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara



Hari ni nealopah join satu segmen oleh Mak Dara.. hadiah nya pun ohsem! Tak tau nk bt n3 cmaner, folow jerlah apa yang di arahkan... kalau nk join Klik SINI MAK DARA... hehehe

1. Follow Blog Bicara Mak Dara
2. Buat entri dengan tajuk 
"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"
3. Masukkan Banner Di Atas Ke Dalam Entry dan Linkkan Ke sini 
4. Copy paste senarai penaja di bawah ke dalam entry anda itu.
5 .Tag 3 Orang Rakan Anda Untuk Menyertai GA Ini. (Dan mereka harus tahu akan GA ini)
6. Setelah selesai sila tinggalkan Url link entry di kotak komen di bawah ya..


Satu Giveaway, 30 Penaja, 
58 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 
by Mak Dara


Giveaway ini terbuka kepada semua rakan blogger (termasuk para penaja).Tarikh tutup untuk GA ini adalah pada 31hb Mac 2013. Mak Dara ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada setiap seorang dari 30 penaja yang sudi untuk sponsor hadiah hadiah yang sungguh awesome ini.. Mak benar benar terharu dengan kesudian, keikhlasan dan kesupportan anda.



nealopah tag 3 orang : 



16 ulasan:

Azwar Syuhada berkata...

Good Luck Nealofa.. hehe.. =D

aTieYusof Family berkata...

Selamat Bersegmen ya!..
good luck..sy pun kena tag tp belum buat entry lagi...:)

Harith Iskandar berkata...

sy pon masuk gak nih..ehe

adzairdawati makdara berkata...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Chic Na berkata...

semoga terpilih kak. good luck. ;)

Diana Azis berkata...

singgah dari segmen yang sama :)...best of luck

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

aiin baharom berkata...

gud luck...jemput singgah dr segmen y sama
http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Kesuma Angsana berkata...

gd luck yer

RamRamCute berkata...

As salam,

singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ berkata...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Ina ZaLinA berkata...

good luck,, cik ina singgah dari segmen yang sama...
http://inazalina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Deqla Manjew berkata...

wish u luck dear... =)

Kasih Lestari berkata...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Nurul Aini berkata...

Saya pun dah join kak..Semoga kita bertuah..heee. ^____^

wana wazm berkata...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diari Si Froggie berkata...

Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #375 salam kenal. :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html