Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Isnin, 4 Mac 2013

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH

 

syarat segmen ini :

1. Tajuk entry - SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH  (copy & paste)

2. Letak banner segmen  (wajib)

3. Letak JUMLAH FOLLOWER TERKINI (hanya tulis je pun boleh untuk lihat peningkatan)

4. Mana-mana kawan baru boleh je follow blog ni. (jangan risau, nanti saya follow balik ye)

5. Letak link segmen dekat kotak komen. harap sangat jangan letak di SHOUTBOX!..

6. Tarikh akhir : 31 Mac 2013


Simple kan?? Selamat Bersegmen!.. :)


Follower Nealopah sekarang 304 orang

Kalau nk join boleh klik SINI

38 ulasan:

Azuria Abdullah berkata...

hi..sy dr segmen yg sama..selamat berkenalan ^^

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

❤Kamsiah❤ berkata...

semoga bertambah ribu2 lemon follower hehe

Kesuma Angsana berkata...

slmt bersegmen .. tambah meriahlah blog nnti yer

Nurul Aini berkata...

Selamat bersegmen kak..saya datang dari segmen yang sama..hehe. ^___^

Ika Silviana berkata...

hai...

ika da follow...meh join ika plak yea....

http://wawanbyika.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Tashyra Sha berkata...

Dari segmen yang sama :) dah follow sini :) #310
http://ohthrillers.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Mimie Najib berkata...

assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih ya join segmen ni.. ;)
ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html

*pic kat header tu ank sis eh? comelnyaa.. :)

follower 311

P#eoniX berkata...

singgah dr segmen yang same...slm kenal..huhuhuh!!

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

saya datang untuk menjalinkan persahabatan.. ^_^

http://www.lokmanramli.my

Alia Az berkata...

salam perkenalan .. dari segmen yg sama .. hehe .. =D done follow you ~ follow me yeahh .. =D

http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Maisarah Aisya berkata...

good luckk .dari segmen yg sme .
http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html.

QasehnyaRania berkata...

selamat bersegmen .ada masa nk join juga la..

tenkiu kak share pasai petua hilangkan pahit peria tu :)

Myra Mia berkata...

done follow awak
dari segmen yang same... salam perkenalan :)
follow me back k..

http://amirahmiadiary.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Che Siti Maryam berkata...

selamat bersegmen :)

yana aina berkata...

dari segmen sama ^^ http://www.nazlyizan.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Jom join GA gempak yana

missGogreen berkata...

dah follow ,jgn lupa follow MG & join 1st GA dari MG..blh bantu MG yg tengah pening ni :D
http://cikgogreen.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

nini berkata...

salam....

nini pun join segment yang sama....

selamat bersegment yer...=D

intanfirdaus247 berkata...

Selamat bersegmen lopah..good luck..banyak kak intan nak kena qada entry lopah ni...dah lama x bw...kalau tak terkomen maaf yer..hehe

Maria Menado~ berkata...

saya pon dari segmen sama kak. hehe. tau blog ni dari aini.. =)

Fareast Ibnu Din berkata...

salam..
singgah follow dr segmen..

http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Jamil Hashim berkata...

SALAM. >>> DARI SEGMEN YANG SAMA >>> http://jmbelog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

ShuhaidaSaad berkata...

hai ! datang dari segment yang sama :)
http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Shiro Usagi berkata...

done follow yours :D
dri segmen yang sama nii :)
http://justlittlehappiness.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html
follback ya?
And komen di entry yang sama
thx =))

AyuInsYiraH berkata...

salam... ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Lynnda berkata...

Singgah n folo dari segmen yg same #335.

Jemput singgah n folo sini jgk http://masamanispedas.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-kenalan-dari-blog-cinta.html

;)

wana wazm berkata...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Bonda Qalish berkata...

salam..dari segmen yang sama..
Mai la terjah blog bonda...
done follow here...maybe boleh follow me back..

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Cik Fie berkata...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Ez Bil berkata...

dari segmen yang sama..
http://ezbil-official.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ berkata...

Dr segmen sama..slm knal..follow sni dh..jom follow n ke blog sy:)
http://kaisaraaiman.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Khairul Bariah Salleh berkata...

salam..dtg dr segmen yg sama..
http://www.mamakaybee.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Miss Za berkata...

jalan2 sini..dr segmen yg sama...

Nur farahiza berkata...

dari segmen yang sama =)
done follow

http://faraapis2011.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

*MINTAK TOLONG LIKE PAGES INI *
terima kasih ya :*

https://www.facebook.com/pages/Butik-Amore/224920164265690?ref=ts&fref=ts

siti shahirah alimin berkata...

salam kenal. yeah. dari segmen yang sama. done follow :))

http://eraohsem.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

mizzniya berkata...

salam kenal..dtg dari segmen yg sama..done follow..follow me back ok :)
http://mizzniya.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

jom join GA dan segmen ni plak..
- http://mizzniya.blogspot.com/2013/03/topup-giveaway-by-zahirah-leuniysa.html
- http://mizzniya.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Secret Of Shaila berkata...

saya singgah dari segment yang sama..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Anis Anisa berkata...

singgah sini dari segmen yang sama :D

http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

SFaezah berkata...

salam kenal :)

jom bersegmen sama2..

jemput ke blog saya..

http://sfaezah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html