Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 5 Mac 2013

Pemberian Sahabat

Terima kasih sahabat nealopah, Che Wan yang masih ingat besday nealopah, sudi bg my feveret Tart, walaupun dah very very Belated Besday. 

Sebab En Asben & Cik Bieha tak suke...  untuk nealopah semuanya

Kenangan bersama....Effa (baju purple) dan Che Wan (baju merah). 

Kami dah lama sangat tak bertemu, dulu kerja satu opis, hari2 bergurau senda, makan bersama, petang2 kami jogging sama2. Memang seronoklah bila ingat zaman2 tu. Tapi sekarang kami dah berlainan Opis. Nak jumpe pun susah, maklumlah sahabat nealopah ni selalu outsation. Fesbuk pun tak berapa nk aktif.

So, baru ni setelah beberapa kali delay nak dating, kami pun bertemu walaupun sedetik lebih. hehehe. Effa pulak sekarang berada d nun jauh d Utara ( Perlis ). Jarang sangat balik ke Pahang.

Walaupun kita jarang bertemu saya sayang korang berdua.Semoga sahabat berdua sentiasa d bawah lindungan Allah. Nanti balik Kuantan kita boleh bt reunion k?





27 ulasan:

♥ Wina ♥ berkata...

sweetnye!

nea lopah berkata...

tq wina!

Nory Zoulkefle berkata...

cedappp tu...

nyumnyumnyum..

Kila Lala berkata...

wah sedap...
belated happy birthday mama nealopah :)

Farah Waheda Wahid berkata...

happy belated burfday kak...wah sedapnya... erks... ada jugak selit Pak Ngah Nuar kat situ...sedetik lebih...ekekeke...

Tihara berkata...

suke baca ayat entry nealopah..sedapnye cheese tart..happy belated burfday nealopa:)

Kuazue Mohd berkata...

awok.beh nyer lah hai....

Fiza Rahman berkata...

Happy belated bday.

Fiza Rahman berkata...

Happy belated bday.

Nurul Aini berkata...

Wah..sedap tu..Yummy..Selamat Hari Jadi kak..Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ye. ^___^

LYAfrina berkata...

bestnyer dpt cheese tart...

happy belated birth ye

:: Cik Viva :: berkata...

happy belated birthday :)
mintak cheese tart seketul....

Azian Elias berkata...

happy belated bufday..

best kan ada geng2 yg cam ni..

NinaAz berkata...

Bestnyaaaa tartttt. I loikeee ♥♥

Nao Mei berkata...

hapi bday neo..semaoga pjg umur & murah rezeki..amin

ANIM berkata...

happy belated birthday nea...

Mar Haini Abdul Rahim berkata...

bufday akak ke hr ni ?? selamat ulangtahun kak :)
semoga dipermudahkan urusan dunia akhirat akak ^^

*saya sukeee mkn cheese tart ! hewhew

Ibu Lala berkata...

Singgah sini. Salam kenal..

Cinta Misteri berkata...

hepi belated birthday laaaa cik nea

Ibu Lala berkata...

Happy belated bday

nini berkata...

bestnya....selamat hari jadi yer kak....moga panjang umor murh rezeki bleh belaja nini...=D

Chic Na berkata...

bila birthday akak tak tau pun..

Marya Yusof berkata...

Hola Nealopah!

Happy belated birthday! Sahabat mmg sukar nak dpt yg baik & setia kan :))

Falsya berkata...

cheese tart..nyum nyum...alaaa sweetnyeeee...;)))

Elfirah LOng berkata...

happy birtday kak neo lopah hehehehe.... nak cikit

Aisy Nasiha berkata...

eh, birthday nealopah rupanya....

selamat hari jadi...
tak pe wish lewat ye... semoga kekal sihat, ceria, bahagia dan berjaya....

intanfirdaus247 berkata...

sedapnya cheese tart! happy belated birthday buat lopah tersayang