Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Ahad, 10 Mac 2013

Fd creatives Giveaway By MiminAdam





Hari ni nealopah join satu GA by MIMI ADAM, syarat2 penyertaan pun senang, hadiah pun menarik. 
Jom kita support GA kawan2 blogger ! 

Update *

Tag 3 orang
Aini Zakaria
Elfirah Long
chic na



27 ulasan:

Ann Ishak berkata...

good luck ya :)

Nurul Aini berkata...

Semoga berjaya kak. ^___^

ShuhaidaSaad berkata...

goodluck :)

IntaNBerliaN berkata...

good luck :-)

Nafira usof berkata...

good luck!!

Maria Menado~ berkata...

goodluck kak! menjawab soklan akak hari tu.. "koi org temer-loh." hehe... *peace*

QasehnyaRania berkata...

good luck kak :)

MiMiNadam berkata...

good luck :D

fdcreatives berkata...

hihi, fridge magnet dalam rm5 . tp harga belum fix lagi :)

Azian Elias berkata...

gud luck..

intanfirdaus247 berkata...

good luck lagiii

Seneorita Baharin berkata...

Good luck akak!! tahniah jadi follower yg bertuah di blog saya :D

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/review-follower-bertuah-1000.html

intanfirdaus247 berkata...

out of topic jap:

banyak juga kan kawan lopah berhabis....huhu..tadi ketaq nak bg dok tu duit tapi sebab nak juga baby akak redhakan je

QasehnyaRania berkata...

good luck :)

ashra berkata...

gud luck ya! =)

Kesuma Angsana berkata...

rajinnyer join. gd luck yer

Etuza Ezawarna berkata...

salam kenal blog ni apa khabar...

Etuza Ezawarna berkata...

done follow ya dek..

Kesuma Angsana berkata...

gd luck yer !

QasehnyaRania berkata...

good luck kak :)

*ikan talang campur nenas sedapa juga..tp sejak kawin sy dah tak makan nenas.. itu pon saya suka jugak :)

ANISRAHIM berkata...

Good luck :D

Lynn Munir berkata...

Selamat bersegmen and done follow you dear :-)

Seneorita Baharin berkata...

Good luck akak Neolopahhh! ^______^

Fiza Rahman berkata...

Good luck

adzairdawati makdara berkata...

good luck

intanfirdaus247 berkata...

Good luck lopah..:))

xmau antar kat wechat..malu hhuuhuhu

❤Kamsiah❤ berkata...

mudah2an murah rezeki dibulan mulia ni hehe