Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Rabu, 27 Mac 2013

"Saya Yang Menurut Perintah"

Berehat sebentar dgn keropok segera Semek beli dari Kuala Kemaman. Special nya keropok ni ada sos di sertakan didalamnya.



Hari ni  nealopah kembali berkhidmat untuk negara. Macam askar lah pulak kan? Ada hati, nk angkat senapang pun mau tutup telinga sendiri bila meletup. Setelah 4 hari bercuti ( termasuk sabtu ahad yer) ari ni kembali bekerja. 

Mak aiii... baru 2 hari cuti dah menimbun2 kerja atas meja. Kalau seminggu mau tak angkat kepala menyiapkan gaji2 dan elaun orang ni kan? Dah masuk waktu lunch ni, alhamdulillah berjaya meng Clear kan meja ku yang serabut pagi tadi. Dalam bz2 tu Sempat lagi bw rumah kawan2 yer.  hehehe

Hari ni Rabu, dh menaip2 baru teringat  yang Wordless Wednesday. Masih banyak rumah kawan2 yg nealopah tak BW. Ambil sedikit masa .... Insyaallah nealopah datang. siapkan Teh O ais limau yer! hehehe 


20 ulasan:

Kesuma Angsana berkata...

slmt menyiap2kan kerja ye hehehe

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nea. chaiyok2. hehe nak sikit keropok tu...

Kuazue Mohd berkata...

eehh...dia dah kerojer yer...

Nafira usof berkata...

OOOoohhh.. rindunya sama itu kopok!
x payah susah2 pikir mana nak carik sos nak cicah kan~
zura setiap kali balik ganu mesti borong kopok nih~

Deqla Manjew berkata...

bagus kepok nih ada sos.. sedap eh??

NoEn berkata...

nak keropok sikit

nea lopah berkata...

sedap kepok ni berbnding hok lain2. tapi stok payah sangat. Kadang2 jer jumpa.

Chic Na berkata...

slow2 siapkan kerja tu ye. ;)

nik ros berkata...

jarang jumpa keropok yg siap sedia ngan sos skali .best la gitu

ANIM berkata...

best kan kalau keropok ni dikomersialkan dan dipack cantik (mcm Mister Potato tu).

eita berkata...

selamat bekeje..
:)

Nurul Aini berkata...

Kesian akak..Alhamdulillah dah selesai.

Tihara berkata...

bw tu, dia macam terapi minda tau lopa..selamat berkerja.. :)

Cinta Misteri berkata...

samalaaaa, CiM pown cuti 2 hari, naik kojer td mmg byk laaa nk kena settle.

azieazah berkata...

Sama ler kita. Pun sibuk juga. Tapi pagi sempat lagi BW, kang dah tak boleh. Kalut juga.

~ayusleeping~ berkata...

singgah kat blog neoloofa..eh silap! nealopah...hihi~

intanfirdaus247 berkata...

mai umah kak intan cepatttt..ekekek..:P

Maria Menado~ berkata...

ganu ppon lama xpegi. huwaaa.. kite suka g pantai saana... lawa. hehe.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

mintak skit kopok tu hihi

fairus mohamad noor berkata...

singgah sini
salam kenal dr m3h
done followwer yg ke 389
http://mama3heroo.blogspot.com/