Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Khamis, 21 Mac 2013

Doa untuk anak cerdik dan pintar



Marilah kita amalkan bersama..... jgn putus2 berdoa yang baik2 untuk permata hati kita. Semoga mereka menjadi anak yang soleh dan solehah. Penyejuk mata dan penenang hati, pengerat kasih dalam keluarga...Aminn..Insyaallah.


Sumber : Fb UAI





15 ulasan:

Ibu Lala berkata...

Jom sama sama amalkan. Insya allah.

Farah Waheda Wahid berkata...

In Shaa Allah... boleh simpan buat panduan masa akan datang ni kak...

*Akak... lagu Adamaya ni soothing jer dengar...heee...

ANIM berkata...

sebelum tidur, kak baca surah insyirah dan hembus kat kepala anak. bukan takat cerdik dan bijak saja nea.. yg penting soleh/solehah supaya dapat dia mendoakan kedua ibubapanya nanti

Nurul Aini berkata...

Terima kasih share kak..Saya tak ada anak lagi..boleh kongsi dengan mak, buat dekat adik. ^____^

Harith Iskandar berkata...

bagus ni :)

jeBateja berkata...

Insya ALLAH...Thankz

Aisy Nasiha berkata...

Ai nealopah... Saya kembali..budget ada orang rindu..hehe.. Mmg bagus aamalkan ayat ayat ni.. Mak saya pun selalu ingatkan suruh saya baca n tiupkan.kr ubun anak apabila diorang tidur..

Chic Na berkata...

boleh diamalkan nanti. ;)

♥cikmOt♥ berkata...

amin...memang kita kena amalkan surah ni kan...

pinky berkata...

amin..... in sha Allah...

Cho Zila berkata...

thansk.. surah al insyirahtu amalkan sjk dia baby lagi... kalau dia meragampun boleh guna..
lagi satu surah thoha 1-8....

:: Mrs.Eady :: berkata...

nice sharing!~

Ratu Hatiku berkata...

Tq sharing.. :)

Nafira usof berkata...

mekasih atas tips yang sangat berguna ini..:)

NzA berkata...

tips ini mmg mujarab sgt2 trutama bacaan al-fatihah tu....amalkan selalu, InsyaAllah....