Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Isnin, 25 Februari 2013

Doa yang jangan di 'amin' kan



Gambar hiasan


Para isteri jangan cepat sangat "Amin" kalau suami baca doa ni :

Allahummarzuani zauiatan thaaniyatan 
maksudnya :
Ya Allah, berilah aku seorang lagi bini yang ke 2.

Ingat yer para isteri ... kalau suami baca doa ni, jgn cakap AMIN tapi ucapkanlah NA'UZUBILLAH. 


Sumber : Ustaz Azhar.

sumber gugel




18 ulasan:

Kesuma Angsana berkata...

he he he mesti ingat tang ni !

AyueJean AJ berkata...

Hehhehehe....
Aduh kelakar...
Tapi nanti mesti ingat... =D

nea lopah berkata...

hahahaha...betoi2

Farah Waheda Wahid berkata...

^_^ hanya mampu tersenyum... hi kak...happy monday!

Nurul Aini berkata...

Hehehe..baca entry akak..teringat ustaz saya wktu tingktn 4 cakap..sebiji macam ni. Ustaz cakap, bila dah kahwin, kamu dengar betul2 apa yang suami kamu doa, jangan pakai amin kan je..hehehe..

Pen Biru berkata...

dlm berdoa dia kene kan bini ye

ayut berkata...

huhuhu..ad gitu plak ea.. ^^ moga ye tidak wujudla sebegitu kelak...

Nurzakiah Hanum berkata...

bahaya

:: Cik Viva :: berkata...

ehh..biar betul ade doa camni...kelakar pulak :)

Irfa berkata...

ramai yg amin sbb tak tahu makna
maklumlah baca dlm bahasa Arab daa

Riedaffya ibrahim berkata...

hee.ade doa camni ke?hee..nauzubillah..

Ratu Hatiku berkata...

hehehe.....

NzA berkata...

oic...kena hafal nih...hehehe...

Elfirah LOng berkata...

Adoi ...tapi kalo doa nie agak2 kalo para2 isteri dah hafal mesti suami baca slow jek part ayat nie....

Chic Na berkata...

yeke.. kena hafal la ni. hihi..

intanfirdaus247 berkata...

knea ingat nih yg nih..hehe

NoEn berkata...

haha...kene paham maksud doa betul2 la kan

najwa khatib berkata...

Haha, nnti da kwin cnfirm ingt doa ni