Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Ahad, 3 Februari 2013

Malware menyerang & blog perlu di scan



Lepas baca info dari blog Cik Intan dan tutorial dari blog chegu terus scan blog. Takut juga nnti kena remove bloglist oleh kawan2. 

Nk scan boleh klik SINI

Terima Kasih Kak Intan & Chegu.


 

12 ulasan:

Nisah Idham berkata...

Kak Lopah..
haaa nisah dah scan tu pun sebab tgk blog kak Intan Bling Bling tu.. haaa cane, kak lopah punye blog ade virus tak??

ANIM berkata...

terima kasih juga pada nealofah.
alhamdulillah...lega, kak punya semua "This site is safe". cuma lepas ni nak kena check bloglist kak pulak.

Nurul Aini berkata...

Betul kena scan sebab kalau ada malware nanti berjangkit dekat semua bloglist.

Sya Chot .. berkata...

nanti blh try scan plak..hehe nice info laa..:)

LYAfrina berkata...

tq for sharing..nk scan jugok la

nurbijen berkata...

saya dah check dan lega bila myblog selamat utk dikunjungi...

sedih juga bila melawat rumah teman, sekali network kena block sbb ada malware bila blogwalking kat uni...

intanfirdaus247 berkata...

salam lopah..pantas dan cekap sungguh adik kak intan sowang ni meng scan blog dia..hehe..sama2 yang

mama ila berkata...

ooo..sib baik baca kat blog nabihah..tapi sy lum scan lagik..hihi..pasni nak scan lah.. salam kenal...ila follow sini =)

azieazah berkata...

Saya pernah 2,3 kali kena, terpaksa la juga buang dulu blog tu dari senarai, beberapa hari kemudian baru masukkan semula.

Kesian la blog yang kena virus Malware tu.

izan mama mia berkata...

malware mmg bahaya...minta dijauhkan

MaMa Rey berkata...

dsaya pun pernah cuba juga..belajar dari Chegu juga

Kesuma Angsana berkata...

tq share ye