Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 26 Februari 2013

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli


Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana.. 


31 ulasan:

intanfirdaus247 berkata...

rajin betoi mek ni masuk segmen...hehe..good3X ...jaga2 kak intan nak buat GA lagi,...ekekek..lawak je

❤Kamsiah❤ berkata...

akak mmg tabik pada blogger yg rajin buat GA la,contest la..lbh tabik pada yg rajin suport..memeriahkan industri blog hehe

Nurzakiah Hanum berkata...

rajin kan

anyss berkata...

Assalamualaikum,
Sila lah kongsikan sikit kerajinan itu dengan kami...ada ubat untuk rajin tak?

Nurul Aini berkata...

Singgah sini..dari segmen yang sama..hehe..mengada je saya ni. Saya pun dah join..yeah.

aTieYusof Family berkata...

Good Luck ya..
moga bertambah2 kenalan..:)

nea lopah berkata...

Segmen ni mmg senang sangat, tak payah pikir nk taip apa...cuma copy jer nk paste jer.. hehehe. kalau yg bnyk sgt like page itu page ini, polow sana sini..maleh jugak den!

najwa khatib berkata...

Selamat bersegmen c.su syg

Cik Fie berkata...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Chic Na berkata...

selamat bersegmen.. :)

eita berkata...

selamat bersegmen ye

KK berkata...

as salam..
singgah sini dari segmen y sama! ^^
salam perkenalan dari KK :)

Budu Bilis berkata...

Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Cik Mira berkata...

Hai , Mira join

https://www.facebook.com/pages/Cik-Mira-yanxyanx/132284383543102

rohayu osman berkata...

selamt bersegmen..

deno berkata...

deno tak sempat join segmen ni tapi deno nak blogwalking sini jugak!^^ hehe.. jom ke blog deno? :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Eraz Fadli berkata...

Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

Eraz Fadli berkata...

Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah dikemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

selamat bersegmen

Mia Liana berkata...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

Kesuma Angsana berkata...

slmt bersegmen ye !

Seneorita Baharin berkata...

Salam, hi singgah dari segmen yg sama, bw n follow here dear.. :D

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Aini Yunus berkata...

dtg dr segmen yg sama..
http://afiahani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html
salam kenal..

mizzniya berkata...

salam kenal ^_^
datang singgah & jemput singgah
http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Muhamad Izham Sa'idan berkata...

Salam kenal,, datang dari segmen yang sama .. selamat bersegmen...

http://dzakircrew.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Diyan Hani berkata...

Hai..hani disini...Jempot ke blog hani yer...Kalau tak follow lg..Jmpot follow ye...nice blog...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkingeraz-fadli.html

SAM DIA berkata...

Singgah BW here. sorry lambat done follow ^^ jom visit my site http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Ibu Amirul berkata...

Datang menerjah
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Eraz Fadli berkata...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

Emas Putih berkata...

dari segmen sama.
http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Nurul Yuyu berkata...

Assalamualaikum.datang sini dari segmen yang sama:
http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

nak ajak join contest pertama dari saya.harap sudi join dan doakan semoga mendapat sambutan ye.jom join,62 hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang! :D

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html