Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Ahad, 24 Februari 2013

Teluk Cempedak Big Ballon

 Ada rasa nk kembali ke zaman kanak2 tak

Selasa adalah hari paling bermotivasi tinggi Cik Bieha nk ke sekolah, sebab hari selasa adalah hari Outing bebudak sekolah Tadika Seri Iman Intelek. Kalau pagi selasa jer tak payah nk kejut beria, mmg mudah jer nk bagun.  Biasa nya selasa ada swimming tapi selasa baru2 ni, mummy tadika nk bawak diorang main belon besar kat Teluk Cempedak.

 Semua nya dah tak sabar tu....

 Bagus...semua ada bawal bekal air masak


Happy nya diorang ni

mcm2 kerenah

 Hamboi Cik Bieha....senyum lebar main pasir, dgn ibu sory lah..

Apalah yg di korek tu, bersungguh2 yang mengorek dan yang membantu. 

Semua gambar ni nealopah dapat dari album facebook TSII. Bila dh tengok foto ni, dapatlah jawapan kenapa masa otw dari sekolah ke rumah dh trtido dlm kereta. Kepenatan infinity rupanya. Sabor jerlah....



23 ulasan:

azieazah berkata...

Untung bebudak tadika zaman sekarang, kan?

NinaAz berkata...

Budak2 kalau dpt main pasir pun dah hepi kemain

umi alya berkata...

anak2 mesti seronokkan..

Aisy Nasiha berkata...

budak tadika pun dah pandai pergi lawatan ye,.. seronok sakanlah cik bieha dan rakan rakan kat situ... wajarlah penat sangat bila dah balik...

CeqGu berkata...

Nak join jugakkkkkk. Bestnya depa kan. Kalau mcm ni cikgu pun rajin bangun pg pi skool

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah mesti seronok la budak2 kan

Miss Za berkata...

da tua nak main...kalau ikot hati kecil ni nak jugak lompat2 dlm tu...sabor je la T_T

Harith Iskandar berkata...

haha bestnyer...tingin nak jadik budak2 balik sbb dulu2 xde mende ni kan?tul tak? nktgu org bawak pegi pn xde...

izan mama mia berkata...

bestnyer bermain pasir...ini kalau kita dapat joint pun best...

Iyraa Cariyno berkata...

jom join dan memeriahkan segmen ni

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

nik ros berkata...

budak2 tadika pun ada lawatan.menarik gak ni.sekali sekala buat aktvt luar

Chic Na berkata...

seronoknya ada outing day. kalau keja ada outing day camni semangat sket nak keja. erkk.. hihi..

rohayu osman berkata...

seronok tengok diorang... mase kita dulu tak de pun cm nie..

Tihara berkata...

aktiviti feveret budak2 kan..bestnye jd kanak2 :) hee

QasehnyaRania berkata...

sronoknya dorang bersuka ria kan ;D
dah lama tak ke teluk cempedak..last pergi 2010

NoEn berkata...

bestnya

LiYa HaNiF :: berkata...

wah seronoknya mereka... ^_~

Kesuma Angsana berkata...

wah budak2 mmg suka lah kat sinikan!

Nurul Aini berkata...

Seronoknya jadi budak2..hehe..zaman tu yang paling indah sekali. dah lama tak pergi teluk cempedak ni, last dan first time pergi waktu darjah 3 kot..hoho..lamanya.

ayut berkata...

tu dia kerenah dia...tp sjak bila kat TC ad benda tu???kompius jap..huhuhu

Elfirah LOng berkata...

HAbislah kete kak nelopah penuh pasir heheheheh

najwa khatib berkata...

Best btul tdika biha ye, dlu tdika jua x cmtu pn, x mrase, sdihhh, huhu

nini berkata...

teringin sangat nak main big balloon tu kak...tapi dah besaq =D