Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Rabu, 20 Februari 2013

Wajah bibik lambung Hareez






Kawan2 dh tengok ke gambar bibik berasal dari Acheh yang melambung Adik Hareez tu. Ha.. ini lah rupa org nya. Ada rasa nk lambung tak bila tgk dia tak?? Hahahaha






                                                           

12 ulasan:

Chic Na berkata...

serius rasa nak lambung2. muka cam xde perasaan je.

CeqGu berkata...

cikgu tertanya2 kenapa dia sanggup buat macam tu....sakit mental kah makhluk allah yang satu ni?

Aisy Nasiha berkata...

taknaklah tgk lama2 wajah orang jahat macam ni...

Kesuma Angsana berkata...

dah dapt hukuman pun kan !

fazilzura berkata...

rs nk humban dia dlm gaung

Nurul Aini berkata...

Tak boleh tengok muka dia..saya tutup screen dengan tangan..scroll ke bawah cpt2..sakit sangat lah hati..rasa nak tambah je hukuman dia tu 50 tahun..haaa...ambik..dia zalim sangat lah. Kesian baby comel tu.

ayut berkata...

mmm...20 tahun la dia dlm penjara...

nik ros berkata...

pttnya kena sebat la.baru la dia tahu sakit nya.huhu

QasehnyaRania berkata...

semoga jadai pengajaran pd yg lain kan.
singgah pepagi bagi ikn makan..hihi

intanfirdaus247 berkata...

lambung dia sampai acheh

najwa khatib berkata...

Moge bbik ni btaubat n mnyesali pbuatannya

Elfirah LOng berkata...

bukan setakat nak lambung , nak cincang lah .....