Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Rabu, 27 Februari 2013

Jejak Sahabat Blogger




Terima ksih pada 2 rakan blogger ni sebab selalu komen d blog nealopah, tapi tak dapat nk BW ke rumah diorang sebab bila klik keluar lah makcik Google + ni. Ada tak sesiapa yang bole bantu nak setelkan masalah ni. Atau bole tlg bagi link blog depa. Bersalah rasa bila tidak membalas kunjungan kawan2.



P/S :Teringat sahabat blogger Kasih Salina... Apa khabar agak nya dia kan? lama betul menyepi since cuti raya cina ari tu.




31 ulasan:

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sy jd mcm ni gak hr tu hehe

NinaAz berkata...

huuu... xpasti pulak acaner sisss

Nurzakiah Hanum berkata...

singgah pagi

anis suryanie berkata...

hehehe, kena tanya y pakar la kak nealopah.. hehe

<3 anis

:: Mrs.Eady :: berkata...

:)

Fiza Rahman berkata...

Memang susah sikit nak jejak klo dorang tak letak link.

Iyer lah, dah lama tak nampak kasih salina. Lama betul menyepi.

❤Kamsiah❤ berkata...

akak delete google circle sbb masalah mcm tu lah dulu...tak reti nak godek2...

❤Kamsiah❤ berkata...

ni blognya

http://lovenafira.blogspot.com/

Zee Suhaini berkata...

sama kita kak..geram bebenor kalau keluar makcik goggle+..

Zamani Abe berkata...

serius.. zam pun selalu temui masalh ni

nea lopah berkata...

tq kak kamsiah ;)

azievee berkata...

Yer la selalu kuar itu...dulu x tahu di mana ruangan komen ...hehehe

Falsya berkata...

falsya pun sama jugak tau kak..pastu lagi satu bile time nak follow xde link..aduhai..camno tuh..

AyueJean AJ berkata...

Gi google search je type nama kat google+ tu.... =D
Selalu AJ buat macam tu la....
Ni blog yang 1st tu... >> http://lovenafira.blogspot.com/
& ni blog ke2 tu >> http://faridah4646.blogspot.com/

nea lopah berkata...

ok tq so much AyueJean

Nafira usof berkata...

errkk.. x dapat bukak melalui google + eh?? hehehe.. terharu plak.. sampai kuar n3 khas haaa..

terima kasih pada yang membantu memberi link itu.. hargai sangat2~
ini lah yang best alam blogging nih~ mencarik kawan sampai dapat..:)
thanks.. :)

Riedaffya ibrahim berkata...

wah..siap ade entri nk cari link blog kite..thanks kak sudi singgah ke blog sy..semoga persahabatan berkekalan..

nea lopah berkata...

u olls selalu komen blog nealopah tapi tak dapat nk balas kunjungan, mmg bsalah rasanya. nnti d kata sombong pulak. kikiki

Farah Waheda Wahid berkata...

saya x saya x kan kak? senang jer nak carik... he he he...

tapi memang betul, bila diaorang tak tinggalkan link memang sangat susah nak buat sesi jejak kasih ni...hari tu kan ada buat entri pasal ni...heee...

lagi satu...ha ah la...blogger kasih salina...MIA la kak... lama x nampak dia update entry...ada hal tu kot?

Kesuma Angsana berkata...

masalah yg sama for KA dulu bila nk jejak retis cam neelopah ni hehehe

nea lopah berkata...

hahahaha..KA mengimbau kenangan. TQ KA, antara yg terawal folow saya.

Mieya Atiera berkata...

Selalu jugak bila nak bw, jadi macam nie. Terus takde semangat nak berbw.

Lynn berkata...

Salam kenal..

Ingat neelofa tadi..hehe..

Chic Na berkata...

susah kan kalo xdpt nak jejak balik.

ayut berkata...

singgah pagi yer...slmt pg! ^___^

Nurul Aini berkata...

Ohh..ini tak tahu nak buat apa sebabnya beliau tak update profile di google+ dan tak plus kan entry baru beliau di bahagian itu.

Tihara berkata...

yang bawah tu blog fya http://faridah4646.blogspot.com/

Hatimi Tahirruddin berkata...

kalau kena camni boleh tgk kat About dulu...kdg2 kat situ ada linknya...tapi ada jugak pengguna google+ yg tak letak apa2 langsung kat ruangan About diorg...

Masya berkata...

nafira ni mmg rajin... sy pun mana yg sempat jerlah sy bw

Cinta Misteri berkata...

wahhhh lopah. kejap jer masalah sdh diselamatkan. kannnn.....ni lah indahnya blogging, tak kenal maka tak cinta.

Cheq Kaq berkata...

ololo..tomey laa kak neeolopah ni minta bantuan..:)