Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Rabu, 13 Februari 2013

SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!




Hamboi..merah nye baju mak ngah doodle ni, baju polkadot... mata bolat. Moh ler org2 kampung kita join Ssegmen ni... klik MAK NGAH BAJU MERAH utk join yer!

SELAMAT BERSEGMEN!






29 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

selamat bersegmen kak... ^_^

NurulFHMT ◕‿◕ berkata...

mak ngah datang sini ni lawat peserta segmen mak ngah..hehehe..
terima kasih ye sudi join segmen ni.

senarai peserta setakat ini ada di sini,boleh check link kamu :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

najwa khatib berkata...

selamat bersegmen =p

izan mama mia berkata...

slmt bersegmen

Cheq Kaq berkata...

selamat bersegmen

intanfirdaus247 berkata...

selamat bersegmen yang

Ryne Moza berkata...

..selamat bersegmen..:)

http://reerynn-zaidi.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

eyka berkata...

Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Isabel Diaz berkata...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak,

Jom follow saya jugak kalau belum,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

saedah syakir berkata...

salam ukhwah....
saya pun dah follow akak...
nnt boleh share info2 menarik...
sharing is caring

eikorina-NaWaL sYaFiQ berkata...

salam ukhwah akak...saya dah follow kembali..

http://eikorina.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

farah syamimi berkata...

dari segmen yang sama
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

saya memerlukan bantuan anda
DISINI http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

done follow you :)

Idilia berkata...

done follow., dari segmen y same jgk., jemput lah singgah.,

http://sukasukidee.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Idilia berkata...

done follow., dari segmen y same jgk., jemput lah singgah.,

http://sukasukidee.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

eyra adan berkata...

done follow :) join segmen ni jugak !
singgah sini jugak ! :)

http://eyradanstory.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Iyraa Cariyno berkata...

dari segmen yang sama,done follow..follow back :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

farah syamimi berkata...

Jom join segmen saya, mana tahu nnt awak yg akan jadi bloglist saya :)


http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

PUTRI INTAN berkata...

hye hye hye ..
datang singgah sini dari segmen yang sama ..

nie link blog saya .. mohon datang singgah juga ye :)

http://fiesayangrul.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

btw done follow awak :)

Nory Zoulkefle berkata...

SALAM KENAL...

DARI SEGMEN YG SAMA...

JOM SINGGAH SINI...http://noryzoulkefle.blogspot.com/

wana wazm berkata...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Khairul Zamri berkata...

Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

Puteri Mama berkata...

selamat bersegmen dear :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Nurul ain berkata...

Singgah dan follow sini dari segmen yang sama,jum follow sini juga 
http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Arni vanilla berkata...

Assalamualaikum dan selamat berkenalan ! Dari segmen yang sama , sudah follow awk , sudi2lah follow blog Arni yang tak sebeberapa :) http://arnilala.blogspot.com/

hamizah hanafi berkata...

dah follow sini follow kita balik dari segmen yg sama
http://cikmiaww.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

NAJIHAH HASIN berkata...

salam perkenalan. jemput datang sini jugak yep http://haziyatulnajihah.blogspot.com

Solehah Shamsuddin berkata...

Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Ainur Athikah berkata...

Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Dak Skema berkata...

Segmen yang sama..singgah2 la kite ekk.. :)

http://dakskema88.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html