Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Ahad, 3 Februari 2013

Terima Kasih Sahabat





Sebagai blogger sebulan jagung nk buat list pengomen tegar ni agak sukar...pape pun berkat bantuan blogger2 lain, alhamdulillah menjadik jugak. Terima Kasih adik AINI yang banyk membantu akak. Terima kasih sangat2...mmuaack!

Terima kasih juga pada yang rajin komen di blog nealopah. Terutama 9 org di atas. Saya sgt2 hargai sokongan anda semua. (ucapan mcm menang award plak..hahahaha). Insyaallah akan datang nealopah akan bagi hadiah pada yang bnyk mberi komen. Agak2 nya hadiah apa yang sesuai? bole bg idea?

Psstttt : mcmane nk remove kan nealopah dalam senarai top 10 tu? hehehe...mcm pelik pulak tuan rumah masuk senarai.  


 
 

16 ulasan:

Anum berkata...

salam isnin
singgah pagi
apa khabar pagi ini

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

seronok jugak kan bila kita tulis ade orang komen..:)

Nurul Aini berkata...

Akak letak nama akak neo lopah itu dekat bahagian excluded name.

intanfirdaus247 berkata...

woooot wooot..salam yang..wah kiter adaaaa..yahoooooo..tq dik

nea lopah berkata...

baik sifu ku adik aini!!

alhamdulillah sihat cik Anum.

rakan2 blogger mmg sporting kan cik mawar berduri.

tq jugak kak Intan.

AyueJean AJ berkata...

Hehehhhe...
Tu la, tuan rumah paling atas pulak tu...

:: Mrs.Eady :: berkata...

:)

Kakzakie berkata...

Inilah pemangkin semangat nealopah nak berblog kan..

Ratu Hatiku berkata...

Oklah tu kalau tuan rumah msk dlm list... :D

nea lopah berkata...

Dah dapat pun tukar..tuan tanah tak termasuk. hehehe

MaMa Rey berkata...

err tersam pula tajuk entri kita hehehe..
seronok kan ramai kawan yg mentokong kita..apapun tq jadi sahabat sy ya:)

izan mama mia berkata...

tahniah dah ada pengunjung n pengomen tetap..

Kesuma Angsana berkata...

wah KA Pun ade... done clik3 juga ye

adianiez AIDA berkata...

aida baru mengomen ari ni.
tak masuk la list tu hi hi hi...

najwa khatib berkata...

Yeay! Suke3, no.2 tu, hehehe. Klau nea lopah x msuk snrai msti no.1, huhuhu

ayut berkata...

tuan umah ad skali la..hihi