Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Rabu, 13 Februari 2013

Pengawas Cilik Tadika Seri Iman Intelek



Penah dengar tak Pengawas sekolah tadika? selalu sekolah rendah @ menengah jer kan? hehehe nealopah pun 1st time dengar  bila cikgu Bieha kata Cik Bieha di lantik jadi Pengawas. 

Mula2 terfikir jugak... tau ke Bieha ni apa itu pengawas? Tanggungjawab pengawas? Bieha ni baru nk masuk 5 tahun..macam lucu jer, tapi jgn duk peleceh kata org penang..rupanya cikgu dia dah explain segala tentang pengawas. Jadi diorang ni semua dah bersedia nk jadi pengawas kepada sahabat2 di Tadika mereka.

Ada bagusnya diorang ni di lantik jadi pengawas... antara sifat yang dilatih oleh guru2 TSII pada pengawas2 yang nealopah perasan pada diri Cik Bieha adalah sifat kepimpinan, berani menonjol kan diri, suka membantu berbanding sebelum2 ni. Tahniah guru2 TSII !

Ari sabtu awal Januari yang lepas, cikgu Bieha ajak p shopping n fitting blazer Pengawas kat Kamdar Kuantan, so dlm pkul 2 petang, parents yang terlibat berkumpul d kamdar bersama anak2 nya. Termasuklah nealopah. hehehe


    
antara kaum ibu yg hadir


masing2 dh jumpa size yg sesuai


bergambar kenangan


1st meeting badan pengawas di Pizza Hut





25 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

tomei2

nea lopah berkata...

budak2 muka suci..tk ada dosa, mmg comel2.

Kakzakie berkata...

Comel-comel - meeting di pizza hut - Kellas!! betul mereka ni hihi...

Cik Yaya berkata...

singgh n folw sni jg..thNKs..

wahh beshnyer la dak2 tu dpt mam piza..hehe

Wak Gelas™ berkata...

piza hut jugak yg sodapp mak kanns..,ehHHe

Chipsmore berkata...

hehe.. kecik2 lagi dh jd pengawas.. fes time dgr ni kat tadika dh ad pengawas..

AyueJean AJ berkata...

ALlalalala..... Comel2 je pengawas nya tau... =D

Kesuma Angsana berkata...

sukanyer KA tgk budak2 comey ni

Elfirah LOng berkata...

Adohai....Bieha... sentiasa kemas dan bergaya ....penuh berkarisma lah katakan.....pengawas kan.

Suraya Baharun berkata...

tomei..bagus boleh didik mereka lebih berdisiplin...

NoEn berkata...

comey

Che Rosliza Che Mat berkata...

first time dgr hihihi semua omeiii angat...

Aisy Nasiha berkata...

Memang kali pertama dgr ada pengawas di tadika.. Bagus tadika ni ajar kepimpinan dari awal lagi..
Ada pemilihan kan? Wah cik bieha ni bukan calang calang nampaknya..

Cho Zila berkata...

alamak der gak pengawas tadika rupanyer.. baguihler terdidik ngan tanggungjawab dari kecikkan..

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum, comelnya bieha! bagus2. kecik2 camni dah semaikan tanggungjawab. besar nanti jadi manusia berguna kan kak nea ?

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

alolo..comei² semuanye..^^

Chic Na berkata...

eh eh tadika pun dah ada pengawas ye. huhu... memang comey. :)

umi alya berkata...

jelesnya akak ngan anak2 kecil yang comel2.. kecik2 dah dilantik jadi pengawas

ANIM berkata...

Pengawas comel..tak berani nak lawan pengawaslah cam ni, heee

Ummi Iman berkata...

Cantik baju pengawas. Tahniah sebab terpilih. Mmg ada ciri2 pemimpin. Sebab tu cikgu pilih

Farah Waheda Wahid berkata...

comelnya...

najwa khatib berkata...

hehe, omel je bieha jd pngawas.. syggg die!!

Cheq Kaq berkata...

Comel nyer dia..terserlah kepimpinan dia..walaupun usia muda lagi..

Mrs Velentine berkata...

pegawas tadika..first time dengar tp tahniah biehah...

intanfirdaus247 berkata...

hahah..tomei2 belaka...