Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Khamis, 7 Februari 2013

Splash Birthday @ Party Rhu Beach Resort


Mandi sampai lebam


Hari Rabu baru ni Sekolah Bieha celebrate Birthday Party untuk anak yang lahir bulan January dan February di De Rhu Beach Resort. Tema Besday Splash Besday Party ( Mandi Sampai Lebam). hehehehe... saja tambah yg lebam tu. 

Masa Nealopah ambil Cik Bieha tu...Majlis nya dah habis. Tapi adalah beberapa foto yang nealopah sempat ambil. View kat Dhe Rhu ni memang 5 star.  Sesuai kalau nk bawak family bercuti. Jom kita cuci mata tengok view kat sini....


Mana nak tuju ni???



Happy Birthday anak2 comel.



 Tempat Menjamu Selera


Kolam dewasa... tak pasti kedalaman..hehehe




Permandangan yang Menghadap laut


Cik Bieha nk pergi salin baju..dah lebam, lama sgt berendam


Tu yang masih belum lebam agaknya...hahahaha



Ada buaian pulak....hermmm jelesnya.



Puas main d air sambung di darat pulak


Seronok sangat tengok budak2 ni mandi


Cantiknya 


 
Special Goodies 


Kalau berminat boleh lah bercuti di sini....
Especially Kuantan. ( promote pulak! )




22 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Bestnya celebrate bday sambil mandi2.

najwa khatib berkata...

Wahh, best nye. Teringat mndi ngn biha sme2 kt gmbang, rndunyeeeeeeee. Huwaaaa emo pulak, hehe

Chic Na berkata...

cantiknya tempat ni. sesuai utk bawak family bercuti.

Warna Warni Kehidupan berkata...

wah.. best best

Nurul Aini berkata...

Waa...bestnya..dekat je ni..hehe..boleh lah pergi.

Asyifa Mustaffa berkata...

wah...! Bebudak tadika celeb besday kat pool...best tu.....:-)

mnarik juga tmpt ni....tp...jauh plak...hihi...

Suraya Baharun berkata...

wah!!meriah betul...mesti syiok budak2 tu berendam..

Ratu Hatiku berkata...

Wah bestnya... untunglah cikgu celebrate bsday..mesti seronok anak2 tu kan :D

el berkata...

menarik tempat ni..t inshaAllah el nak pi terjah hehe

MizzTina berkata...

waaaa...best².. mahal x bayaran dia?

Intan Akma berkata...

wah..bagusnya sekolah ni..seronok budak budak

fazilzura berkata...

wahhh best nyeeee...

ni kalau akil pi mau x nak balik

Mayang ABDUL RAZAK berkata...

wah besnyer.. sepanjang anak2 sekolah .. x penah lagi yg selebret besday party camgini..

Mayang ABDUL RAZAK berkata...

wah besnyer.. sepanjang anak2 sekolah .. x penah lagi yg selebret besday party camgini..

xila dot berkata...

wahhh mewah nih hihi jaga2 keselamatan adik2 ;)

Nafira usof berkata...

budak2 kalo dapat berendam mmg sonok sgt lah kan~ selagi x kecut.. berendam x mo naik2.. makan pon x ingat dah..:)

azievee berkata...

Best nyer buat bday party kat luar...seronok budak2 tu..

Kesuma Angsana berkata...

wah budak2 mmg seronoklah kat sini ye

ummiross berkata...

cantiknya,anak2 mesti seronok ni..

ros_reeza berkata...

wah..memang best .. nak jugak mandi kat kolam kanak kanak.. hihi

CeqGu berkata...

Menarik la tempat ni

QasehnyaRania berkata...

bestnya.kalau ada pergi bersama budak2 best kan ;D