Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Jumaat, 8 Februari 2013

Terminal Bas Kuantan




Minggu lepas nealopah & the gang pergi meronda opis baru kitorang ni. Memandangkan opis kitorang ni terlalu besar dan masa yang tidak mengizinkan, jadi tak pernah sampai pun ke level yang atas2 ni. Sambil2 meronda sempat lah jugak nealopah ambil beberapa foto kenang kenangan, antaranya Terminal Bas Kuantan yang dalam proses pembinaan. Terminal ini akan menggantikan terminal bas yang lama. Terminal yang baru ni of course lah jauh lebih canggih dari yang lama, cuma.... kedudukan nya yang jauh dari bandar Kuantan. Bila dah pindah ke tempat yang baru ni, maka kuranglah sikit Traffic Jam kat Kuantan ni. ( Jam lah sangat...hehehehe)




( Terminal Bas Sekarang )



13 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

maju2

NzA berkata...

Kalau jauh dr bandar susah jugak tu.....

aTieYusof Family berkata...

wah... besar Terminal Bas baru ni.. tak pernah sampai lg ke Kuantan walau pun ramai juga kawan org sana..hehe:)

Nurul Aini berkata...

Disebabkan tak duduk dekat kuantan, saya pun tak tahu kak..nama je orang pahang..hehe..

Budak Kampung berkata...

teringinyer g sne...lepas nh bwk la iman g sne kak

Wak Gelas™ berkata...

wak dulu pon penah keje kuantan gebeng juugakk, kuantan memey jam giler..,uhUUU

psst. mak emel wak tuk antar FM yee:

wakgelas@yahoo.com

Farah Waheda Wahid berkata...

x pernah sampai kuantan lagi... agak2 kalau sampai sana akak boleh jadi tour guide tak? ^_^

Chic Na berkata...

wahh da baru ke. lama xg kuantan. dulu sy belajar kat kuantan. mmg glemer la terminal ni time2 nk balik cuti. hehe..

Eny Abdullah berkata...

dulu panggil stesen bas, skng dh upgrade ke terminal, setaraf bangunannya kan...

ieda immi berkata...

alamakk .. awat akak x tahu nie ..
adehh nama aje kerja di ktn kan ekeke ;)

umi alya berkata...

kat mana erk terminal baru.. leceh le jika jauh dari bandar, driver teksi gak yg untung..

najwa khatib berkata...

Npe tuka bru c.su? Aritu kn besa jgk terminal basnye

Elfirah LOng berkata...

very good yg penting dekat im hehhee x payah masuk bdor sgt heheheh, jalan besor