Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Jumaat, 15 Februari 2013

Kain Pasang Malam Hari




Saja nk tunjuk ni kain pasang untuk persatuan Jiranita Taman perumahan nealopah tinggal. Bukan menang GA kain pasang Kak intan yer..hahahaha...Ooopss marah pulak kak intan. Kain pasang ni gang2 ahli mesyuarat datang jual malam tadi, Kot2 we olls ada pape program formal bolehlah pakat2 pakai sesama.

Kalau nk ikutkan citarasa nealopah mmg lari habis. Tapi tk ape lah demi semangat kejiranan hok menebal ni, gagoh beli. Malam minggu ni kitorang ada BBQ, tapi x tau lah bole join ke tak, sebab dah ada program yang lain. hehehehe...
malam nnti nealopah BW rumah kawan2, tak sempat nk BW hari ni sbb bz dgn 5S.

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU KAWAN2 ;)

16 ulasan:

ANIM berkata...

org johor pun suka pakai baju sedondon tau. baju rewang tmn, baju yassin kampung...

Chic Na berkata...

wah semangat kejiranan gitu. bagus2.. huhu..

CeqGu berkata...

Uiii merahnya hihi

NinaAz berkata...

Semgat kejiranan betul yeaa. Sy xpernah merasa. Ok laaa. Jiran2 akrab ♡♥

ejulz berkata...

waaa.. seronok ada bbq.. :)

Jemput join segmen ni kalau belum.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

michelle De hunny berkata...

seronok duduk berjiran mcm ni. =)
ape erk program lain tu?
hehhehe *menyibuk jap :P

Zamani Abe berkata...

Jiralaki dapat gak tak? hehe

MulutPayau berkata...

tentu comel bila pakai sedondon nanti...
Selamat berhujung mnggu dear....

Fadilah Aziz berkata...

Wah..meriahnya sedondon...baguslah ada semangat kejiranan:)

nurbijen berkata...

best, saya pun suka kalau pakai baju sedondon masa majlis

nik ros berkata...

bagusnya ada semangat kejiranan mcm ni.

Cinta Misteri berkata...

semangat kejirananan...nak pakai masa kendarat ke Nea? sedondon gituewww

Cinta Misteri berkata...

semangat kejirananan...nak pakai masa kendarat ke Nea? sedondon gituewww

Nurul Aini berkata...

saya tak suka orang jual kain dari rumah ke rumah sebab nanti saya tergoda..hehe..habis duit saya..ehh..bukan, mak saya. hee.

intanfirdaus247 berkata...

semangat kejiranan yang bagus...

QasehnyaRania berkata...

semnagat kejiranan yg bagus dan perlu dicontohi ni ;D
ukan sennag kan zaman skerg nak bermaufakat mcm ni.sbb masing2 buat hal sendiri