Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Isnin, 18 Februari 2013

Tupperware Valentine Day


  Katalog Kasih Sayang





Saja nk tayang2 hasil membelek katalog tupperware bulan ni.... tak ada kena mengena pun pembelian ni dgn valentine. Dah memang hobi nealopah mengumpul botol air tupperware, tp yang kali ni special sikit eco bottle nya, penutup botol ni tak payah pulas mcm yg sebelum2 ni. Jadi senanglah anak2 nk minum kan...hurmmm.. alasan sangat kukuh :p


Dapat FREE satu square eco bottle ( nk pink @ light green)  & PWP pencuci botol susu
Fakta : Pencuci botol ni mmg bagus dan tahan lama. 2 - 3 tahun bole guna.


Tambah lagi koleksi.... semuanya RM75.20 (Harga Ahli)...berbaloi kan?

Sesiapa yg belum beli dan kalau berminat bolehlah membodek2 pasangan masing2 yer... bukan apa senang cik abang jugak nk minum kan? Anak2 pun nk bawak bekal air p sekolah... pencuci botol susu utk bby. Beli satu tu pakej satu family bangg... tu alasan yg nealopah cadagkan, kalau ada cadangan yang lain bole suggest ruangan komen yer...hahahahaha


Tag kepada : Nafira usof bole tinggalkan link blog awk tak? nealopah nk BW @ ada sesiapa yg tau link blog dia?




18 ulasan:

Chic Na berkata...

pandai ye membodek. hehehe..

nea lopah berkata...

any suggestion chic na?? hehe

Fiza Rahman berkata...

Cantik lah eco botol yg baru tu.

Saya nyer eco botol satu dah pecah. Sang suami gi sejukkan air kat tempat sejuk beku tu. Kononnya kejap jer. Pastu lupa nak kluarkan balik. Habis pecah botol tu...huhuhu...

nea lopah berkata...

yg Mcm 2 tk ada waranti kan..hehe

umi alya berkata...

mmg cantik..

pssttt: Nea Lopah nak ke baucer ke Gambang Water Park? masih ada balance 2 keping.

NinaAz berkata...

Colorful warna2. Mama sy pminat tegar tupperware. Penuh almari dgn tupperware dia

nurbijen berkata...

saya suka dgn design tu.. kalau kat M'sia, sah2 dah rembat satu sorang ni :)

Chipsmore berkata...

saya xde pasangan, cmne? hehehe.. xtau lah nk bodek sape nih..

Elfirah LOng berkata...

NAK satu set

rohayu osman berkata...

mcm kaka ipar saya... mmg pengemar tupperware... almari penuh tupperware... agak dia dah bosan dia akan free gift kat sedare mare... hehehe... selalu tunggu dia ofer nk yg mane?.. amik lah... hehehe....

Aisy Nasiha berkata...

sekali sekala tgk barangan tupperware ni mmg tergoda.. tapi dah lama saya tak beli, sebab bila beli pun simpan je, rasa rugilah beli ikut mata... kemudian tak guna

umi alya berkata...

Emailkan Nama & Alamat ke

zarina_naniey@yahoo.com.my

Intan Berlian (http://ihaveasweetsmile.blogspot.com)

atau akak sendiri, hurmmm mana2 jelah yg termudah

umialeeya@gmail.com

Ohya.. 1 baucer boleh beli 6 tiket dewasa & kanak2 dengan harga diskaun..

najwa khatib berkata...

Wow, mcm best je. Hrus dpatkn ni. Yg lme dkat mne tah. Smpai hlang. Huhu

intanfirdaus247 berkata...

salam lopah..amboeh kata kak intan sombong..x bek tau....huhuhu..colourful ..cantik...

Kak intan bw sekejap2 je..baca entry slow2...pastu sign out...

Kesuma Angsana berkata...

dah lama x membeli. EN hubby bising tupperware dah dekat selori hehehe

Mrs Velentine berkata...

tak pakai lah tupperware..

Nurul Aini berkata...

Cantik2..patutlah akak pun berkenan. Hehe..kalau benda tu untuk keperluan semua, apa salahnya kan kak.

QasehnyaRania berkata...

cntik2..