Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Khamis, 14 Februari 2013

Percintaan Haiwan berlainan Spesies

Pagi2 nealopah dh gelak sorang2 depan PC.  Lucu betul Google search ni, ada jer idea diorang ni kan? Jom tengok yg nealopah printscreen sikit2 ni. Nak tau lg bnyk bole cuba sendiri.

 Kawan2 perasan tak gugel search ari ni? cuba klik di button love tu.


Keluar lah random pasangan bercinta


Let's celebrate our love... hahahaha kelakar gajah menari dgn monyet

 Klik lagi.... octo dan pasangan nye beruang

 erkkk??? kesian octo yer....hahahahaha






15 ulasan:

Suraya Baharun berkata...

hehehehe...:)mecam2...

Nieyl berkata...

singgah sini..:)

Nao Mei berkata...

hihi...best ler kalau ade yang cam nie...nak juga cik akak join :)

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

perasan jugak..macam² jer idea diorang ni kan.. :)

CeqGu berkata...

hahaha macam macam daaa...camno la agaknya anak depa nanti..octo tumbuh bulu beruang kah hehe

CeqGu berkata...

hahaha macam macam daaa...camno la agaknya anak depa nanti..octo tumbuh bulu beruang kah hehe

Cheq Kaq berkata...

nk try klik laa..hahaha..cam comel

Irwan Alessa berkata...

hehe perasan juga semalam.. hari tu boleh main game snack lg :D

Mrs Velentine berkata...

haha..lucu

Kesuma Angsana berkata...

he he he mcm2 ceritalah ye

:: Cik Viva :: berkata...

cinta dua darjat tu...comel..

intanfirdaus247 berkata...

ahahahha..cinta dua darjat ke tu..hehehe..lopah sihat yang? sorry kak intan cuti sakan juga tu yg x bw sangat

QueeN TerataI berkata...

salam kenal dan salam singgah...
tq follow sya & follow u back...

Queen jrg bebenor masuk gugle search ni.. ;)

Chic Na berkata...

memang tergelak je main benda ni. hahaha..

najwa khatib berkata...

Haha, bru je click2 bnde ni td