Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 19 Februari 2013

Header baru by Aini Zakaria




Ada perasan tak header baru nealopah ni? Ada cantik ka? hehehe... Nealopah sukew sangat, Adik Aini Zakaria yang tolong buatkan utk nealopah. Terima Kasih daun keladi banyak2 daun keladi. Lain kali bolehalah ermmmm.....buatkan lagi, wahh bagi betis nk peha puloks kan akak nealopah ni. 

Nealopah tertarik dengan Header blog adik Aini, so sesaja lah buat ayat kesian kat dia kan, ala2 mintak tolong dia buatkan header. Tak sangka pulak dia sudi buatkan...Alhamdulillah. Walaupun kami tak pernah bersua muka, tapi nealopah rasa rapat dgn adik Aini, bnyk jugak yang nealopah mintak tunjuk ajar dari dia pasal bebelog ni. Apapun terima kasih yer adik sbb sudi melayan akak yang beginners ni. Nnti akak bagi special gift utk adik. Kalau ada yang sudi nk jadi kawan Aini Zakaria ni bolehlah Follow blog dia di http://www.ainizakaria.my/




32 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

cute

Farah Waheda Wahid berkata...

akak... I love it... awesome...morning akak... ^_^

Falsya berkata...

phewittt....simple yet nice..;))))

Elfirah LOng berkata...

nakkkkkkkkkkkkkkk...... jugak

Cik Syida berkata...

haah cantik!! kita suka tengok Aini lukis, cantikkkk sangatttt :)

Aisy Nasiha berkata...

aaa comel2.... sesuai...

Fiza Rahman berkata...

Cantik.

Ratu Hatiku berkata...

Cantik :D

NinaAz berkata...

Header sy xd. Tepek pic jea. Xreti buat.. huhu

anis suryanie berkata...

waaaa.... untunglaaa dapat header baru :) nice pulok tuh.. uk aloh! hehehe

Kakzakie berkata...

Bukan aje cantik Nabila tapi sebaik kakak klik terus masuk N3 tak macam yg lama kena scroll bawah...

Cantik:)

Kesuma Angsana berkata...

tahniah header yg cantik tu !

Mrs Velentine berkata...

cantik.//

pinky berkata...

pweettttt....cantik..=)

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nea. alhamdullilah. cantik header baru ni. mmg tak sesuai header before ni. terlalu besar. hehehe thanks kat Aini sudi bantu kak nea. hehehehe :)

Nafira usof berkata...

cantek.. kiut sangat.. rasa cam terpukau jap.. comel sesangatttt!

Chic Na berkata...

perasan.. perasan.. hihi.. still ada gambar cik bieha yg comel tu kan. cantik. ;)

#aah. boleh pos coklat tu. sbb kebanyakan cikna jual online. :)

Irfa berkata...

la org buatkan ke>baru nak tanya sbb berkenan sgt dgn header tu..

Cik Siti Farizah berkata...

comel la budak tu! :)

el berkata...

untunglah ada header cantek hehehe cantek2

CeqGu berkata...

Hik hik hik comel la.....ada sekor bear mcm blog umi alya....suka cikgu tgk....cute sgt

najwa khatib berkata...

Aah cntikla header yg bru ni, omel sgt. Suke2, hehe

Nurul Aini berkata...

Alhamdulillah..akak suka. Siap buat entry lagi..terharu..hehe..terima kasih kak. Nak buat lagi? hehe..InsyaAllah boleh je.

ayut berkata...

td msuk pon...eh baru header ni... :))

QasehnyaRania berkata...

cantik..simple..

msk2 td tgk dah lain..hihi
maaf lmbt singgah.bercuti.tgh gigih bw bls jjak

nea lopah berkata...

alhamdulillah..berkat sokongn kawan2 juga.

Miss Za berkata...

jom cek hadiah sis kat sini...
http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/review-follower-ke-200.html
hadiah yg x seberapa dari Za...

intanfirdaus247 berkata...

serius lawa..memang kak intan suka..nampak cute sangt

Nao Mei berkata...

memang comel tu..hihi..rasa nak juga ler..hihi

Nurul Faiz berkata...

budak kecik tu comel ^ ^

Mar Haini Abdul Rahim berkata...

oohh ini sebab aini dpt botol air.. hehe baiknye akak, eh dua2 baik, aini pun baik.. mmg cntik header nii.. ade si comel dn sy suka tulisannya ! :D

Mimie Najib berkata...

header tu cantik sngt2..kemas je.. :)
dah kenal lama ngan aini.. dia peramah sngt.. :)