Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Jumaat, 1 Februari 2013

Wishlist Last Week Cik Bieha




Last week Cik Bieha demam...memang duduk rumah jelah. Ingatkan  wishlist yang last week tu burn jelah, malam tadi dia tuntut semula....Hadoiii...malasnya nk keluar malam2 ni. Mujur encik asben ada melayan.


Ibu dah kata tudung tu tak match....tapi nk pakai kaler tu jugak.... ikut suke lah bieha!


Cik Bieha ni kalau beli buku memang nak pilih sendiri yang 
ibu @ abah pilih mesti dia tak mau.

 Lambat lagi ke? penat dah ibu berdiri ni.


 Pensel warna lah pulak .....

Pilih punye pilih ini yang terpilih.


Minggu ni apa pulak wishlist dia.... Tapi mcm dah tau jer, sebab 2,3 hari ni asyik sebut nama nenek jer. Selamat berhari minggu semua......


Pppssssttt : Hari ni nealopah agak bz dgn 5S, malam2 ni nealopah BW k? 







19 ulasan:

Mrs Lurve berkata...

pandai dia pilih buku sendiri...mcm org besar

Irfa berkata...

suka buku :)
anak2 saya pun suka buku

Nens Collection berkata...

bagusnyer bieha..pandai die cr buku kesukaan die..;)

Farah Waheda Wahid berkata...

ooo...setiap minggu ada wishlist ek kak? he he he...

occay...saya akan tunggu malam ni... ekekekekeke...

Nurul Aini berkata...

Hehe..pandai adik ye nak pilih sendiri. Saya pun suka buku...baguslah adik bieha suka buku..kita geng..hehe.

Riedaffya ibrahim berkata...

pandai dia wat pilihan kan...sweet

ALoNa CintamaniszLite berkata...

wah..bagus ni suka gi kedai buku.


timakasih nealopah sudi jengok blog akak. selamat berkawan2, ye...

Tihara berkata...

haah, kecik2 elok ajar ske baca buku :)

najwa khatib berkata...

Siannye biha omel dmam pulak, gye mcm org besa je plih bku, style lah biha ni.

Hasfiyah Assan berkata...

done following u back..
thanks and salam perkenalan.

Kasih Salina berkata...

layan ajalah permintaan anak2 kan..bagus bieha permintaan tuk ke kedai buku yer

ANIM berkata...

wishlist ke kedai buku..bagus cik bieha...
hari2 pun boleh...hee

azieazah berkata...

Alhamdulillah dia sangat minat dengan buku dan suka masuk kedai buku. Layankan jer...

Saya pernah dengar pakar motivasi "smash":

Kita ibubapa ni, kalu nak beli beg, kasut mekap, or aksesori keta, sanggup berjam-jam bayar beratus, tapi nak beli buku kegemaran anak, ramaiyang berkira. hehehe

nik ros berkata...

dah pandai pilih buku sendiri. bagus nya. minat buku.

nurbijen berkata...

budak2 mmg mcm tu kot... semua nak pilih sendiri.. cadangan kita mmg mereka tak layan.. tapi saya tetap layankan jer asalkan mereka suka baca buku, kan?

CeqGu berkata...

Cik bieha ada taste sendiri latu hihi.....psssttt,nealopah sakit sendi n kebas2 jgk ker....kat mana beli air tu?

intanfirdaus247 berkata...

wah ..ala, sekarang kan match tudung dengan baju different2 kaler..pandailah la bieha..nampak ceria..wah pandai pilih buku yer dia..mcm orgdewasa..:)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

comel sgt Cik Bieha tu :) sweet like a candy :)

adianiez AIDA berkata...

anak2 dan buku memang x dpt dipisahkan. tiap kali gi area stationary sure aida kena paw. but, utk kebaikan, layan kan jer la :-)