Sikit2 Lama3 membukit ;)

Kawan2 saya yang cute ;)

Selasa, 26 Februari 2013

Yabedabeduuuu....Mat Gebu Datang Rumah




Hari ni nealopah buka blog jer.......sampai ke telinga seyum. Macam tak percaya jer kan, my idol masakan C.Mat Gebu komen di n3 blog nealopah. Hadoiiii...nk pitam rasa, PSY datang Malaysia pun tak peduli langsung. Lepas tu mula lah panggil my opis mate Afzan dan Elfirah Long tengok komen box nealopah. Elfirah Long jangan jeles yer. hahahahaha.

Walaupun C.Mat Gebu ni komen cikit je dan tak folow pun blog  nealopah, its okay. Nealopah tak kesahh.. Dia bukak blog nealopah ni pun dah rasa bertuah sangat. Bukan senang CMG blogger tersohor nak mengomen blog orang  terutama blog baru mcm nealopah ni. Terima Kasih yer CMG sudi jugak ke Blog PPRT nealopah ni.

Pssttt : Sory yer kengkawan...nealopah over excited cikit pagi2 ni. Tengok tuuu Kak intan tumpang glamer Mat Gebu.. hehehe

20 ulasan:

Nurul Aini berkata...

Hehe..saya tumpang seronok..yahuuuuu..hehe..

Nurzakiah Hanum berkata...

sukanya dia :)

Fiza Rahman berkata...

Fuiyoooo...tahnaih. Tumpang seronok ☺☺

Zee Suhaini berkata...

hamboi kak..dah nak fofuler ni..xpe..kayuh pelan-pelan..hehe

Falsya berkata...

senyum smp mlm...mlm plak tido dlm senyumannn..hehehee

pinky berkata...

hehehe....tahniah....

❤Kamsiah❤ berkata...

nak tumpang gembira jugak...rakan blogger dilawati blogger fofular..:)

Farah Waheda Wahid berkata...

wah...congrats kak... happy for you...yeay... ^_^

((: AYu :)) berkata...

amboi... seronoknyerrr dier.. jeles mak...

Nafira usof berkata...

memang sonok kan kalo ade blogger otai komen kat blog.. terus hati berbunga2.. hehehe

Kesuma Angsana berkata...

seronoklah yer

Cho Zila berkata...

amboi seronoknyer.. tapi akak suka gak kat CMG.. akakpun beli majalahtu..

Tihara berkata...

wow bertauh, cmg tak sombong kan..suka blog dia walopon dah jarang2 ke sana..nanti nak khatam balik resepi beliau :)

najwa khatib berkata...

Wahhhh, bstnyeeeee. Congrats c.su

Chic Na berkata...

wahh femes gitu akak. hihi..

eita berkata...

memang excited tak ingat dunia kan kalau orang yang kita minat atang jenguk..
hehehe

el berkata...

untunglahhhh
el pun ada sesorg yg femes komen n3 el tau..cam nak wat n3 je hahaha

nea lopah berkata...

bt lah el, nk Taw gak sape.hehe

Elfirah LOng berkata...

tak boleh jadi nie....bertuahnya kak neolopah

Ibu Lala berkata...

Wah..kagum kagum...